Comentarii pe articolul 1.500 de euro salariul de pornire al unui Expert Contabil


salariu expert contabil

Ionut Nitu la 19 Februarie 2008, ora 14:35
salariu expert contabil
Acesta este in general salariu unui expert contabil? sau doar a catorva oameni care lucreaza in marile companii parerea mea este ca majoritatea nu/i regasim in marile companii ci doar in micile afaceri gresesc?
Davidutza_Alx la 9 Iulie 2009, ora 11:03
Acest salariu poate fi obtinut de oamenii intradevar pregatiti..sunt multi experti contabil care nu au habar de nimic..sa ai o experienta intr-o firma mare de contabilitate de cativa ani,sa ai atestatul de expert contabil si sa vorbesti fb limba engleza eu cred ca ai toate sansele sa reusesti..sunt lucruri obtinute dupa cel putin cinci ani de munca de la absolvirea facultatii..Ca sa ajungi cineva trebuie sa muncesti foarte mult..alta sansa nu exista..Cineva ca om, nu ca o functie obtinuta prin spaga sau ca e tati sau mami nu stiu ce..
Alexandru la 3 Octombrie 2009, ora 18:28
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.Eu sunt clasa a XI-a la un liceu din Ploiesti cu profil economic-contabilitate.Credeti ca se merita sa merg mai departe la facultate? Si mai apoi daca e posibil sa mai dau si examenul de expert contabil ?
ca vad ca in ziua de azi unele persoane fac cateva cursuri si gata....dupa trei luni sunt contabili...credeti ca este un job de viitor???
Astept pareri!!!! Va multumesc!!!!
Dana la 28 Mai 2010, ora 14:11
eu te sfatuiesc sa te duci la facultate cu acelasi profil.
este o meserie destul de banoasa. poti sa te axezi si pe audit financiar.
eu zic ca merita!

  Inapoi la articolul 1.500 de euro salariul de pornire al unui Expert Contabil

Setari Cookie-uri