Comentarii pe articolul Isarescu: Un acord cu FMI presupune costuri suplimentare. Cine le acopera?


FMI organizatie de crima financiara

Popescu la 9 Februarie 2009, ora 19:41
FMI organizatie de crima financiara
Ar fi o mare greseala sa se conlucreze cu banda de la FMI care ar duce la desfiintarea Romaniei ca stat.FMI este organizatie mondiala de crima financiara organizata.Marea greseala facuta de catre toti cei care au avut pretentia sa guverneze Romania ,a fost desfiintarea sectorului productiv,vinderea capacitatilor de productie cu buna stiinta la falsii investitori care au falimentat intreprinderile ,au vindut utlajele la fier vechi ,au trimis oamenii in somaj. Au creiat premiza ca toti specialistii sa plece in occident fiind acceptati deoarece nu investisera niciun ban in formarea lor.Crima impotriva Romaniei este facuta din interior de catre cei care se erijeaza in conducatorii Romaniei,pe care au transformat-o in piata de desfacere a produselor de categoria a 3 a
Robert P. la 10 Februarie 2009, ora 10:07
Bancile ucid! La propriu.
Subscriu 100% cu ce a spus mai sus domnul Popescu. In plus recomand tuturor sa vada documentarul Zeitgeist Addendum pentru ca sa intelegeti mai bine adevarul, sistemul bancar si crimele facute umanitatii de catrei bancherii lumii. Trebuie sa intelegeti ca 99% din razboaiele lumii sunt guvernate doar de bancheri. NU exista teroristi, nu exista intentii bune de pace ale americanilor si alte rahaturi de acest gen... Dupa ce vezi acest documentar(plus inca altele cateva pe care le vei gasi singur ulterior cu siguranta) vei intelege:
-ce este actuala "criza financiara"
-de ce a vrut "credulul/idiotul de Ceusescu" sa nu aiba datorii fata de nici o tara din lume si ce insemna acest lucru; Apropos sunt din generatia tanara, daca incerci sa ma judeci, si nu din aia Ceausista, dar trebuie sa intelegi conceptul...
-cata vreme mai are Romanul de rand mai are de platit datorita asa-zisei "Revolutii din '89"
-felul in care de fapt dobanda banilor imprumutati nu a fost creata decat ipotetic pentru a subjuga orice om de pe planeta!
-cateva idei despre cam ce poti tu face ca si simplu om;
-cum sa deschizi ochii si sa crezi stirile de orice fel asa cum ar fi bine si nu asa cum sunt prezentate...
- DE CE NU ITI AJUNGE TIMPUL. Si de ce muncesti ca sa traiesti si traiesti ca sa muncesti. DE CE NU AI VIATA?
Denes Gabos la 14 Martie 2009, ora 11:31
O lectura obligatorie pentru toata lumea: conspiracyoftherich.com
Trebuie sa va inregistrati, dar merita citit.
Oancea George la 14 Martie 2009, ora 16:35
FMI - niste ucigasi ...

Am vazut si eu filmul acesta si are mare dreptate Robert P.

Ar trebui sa il vada toti cei din clasa politica de la noi, iar daca vor lua decizia sa ia acest imprumut ar rebui sa iesim in strada toti sa nu ii lasa sa faca acest lucru.

Daca voi fi nevoit sa platesc dobanzile exagerate ale unui astfel de imprumut (prin cresterea impozitelor si taxelor) cu siguranta voi pleca din tara ... si asa ar trebui sa faca toti cei care pot.

  Inapoi la articolul Isarescu: Un acord cu FMI presupune costuri suplimentare. Cine le acopera?

Setari Cookie-uri