Comentarii pe articolul Cosmote plateste intreruperea convorbirilor in situatii fara semnal


Servicii

Ardelean Constantin la 9 Februarie 2009, ora 22:20
Servicii
Intr-adevar mai apar si probleme de semnal (mai rar acum ce-i drept decat la inceput) insa o problema serioasa pe care o au este atitudinea in gestionarea problemelor cu clientii.
Spre ex. in luna Oct. 2008 foarte multi clienti au fost taxati suplimentar pentru ca sistemul Cosmote de contorizare a gestionat gresit minutele acestora. Eu sunt unul din acei clienti, iar cand am facut vreo 5 sesizari (din care 3 in scris) catre serviciul de Rel. Clienti solicitand sa mi se anuleze acel cost suplimentar am primit raspuns mai tarziu de o luna in care-mi spuneau ca s-a solutionat favorabil (dar nu pt. mine) problema sesizata si ca mi-au oferit 30 min. in schimbul celor 5 Eur care reprez costul suplimentar.
Deci, desi eu nu am cerut minute ei mi le-au bagat pe gat pt. ca eu sa platesc ce nu am folosit. De minute am aflat prea tarziu si nu le-am putut folosi nestiind de existenta lor, deci am platit 5 Eur pt nimic.
Si in aceasta situatie au fost mii de clienti carora li s-a rezolvat doleanta intr-un mod "favorabil" (pt. Cosmote evident).
Nu am nici o indoiala ca au facut un progres semnificativ de cand s-au lansat in Romania insa odata cu cresterea numarului de clienti e normal sa le ofere o consiliere adecvata si o solutionare echitabila a problemelor ivite altfel numarul acestora va incepe sa scada.

  Inapoi la articolul Cosmote plateste intreruperea convorbirilor in situatii fara semnal

Setari Cookie-uri