Comentarii pe articolul Criza orienteaza cititorii spre Internet. Traficul publicatiilor online de business, dublu de la prabusirea Lehman Brothers


Criza orienteaza cititorii spre Internet Traficul publicatiilor online de business dublu

la 12 Februarie 2009, ora 15:17
Deja nu mai exista articol sau stire care sa nu vb despre criza. Ne-ati disperat.................eu una NU MAI SUPORT IPOCRIZIA. Saptamana trecuta am vazut la televizor un reportaj care spunea ca din cauza crizei se ajunge mai usor in Baneasa. Nimic mai fals.......colegii dvs. de breasla au uitat ca a fost vacanta si sunt multi cei care au case in afara Bucurestiului si isi duceau copii la gradinita sau la scoala cu masina, nu au tinut cont ca o parte din ei si-au luat concediu in acea perioada.

Asa si voi cu acest articol. Lumea a evoluat suntem in continua miscare nu avem timp intr-un fel ascunzi un ziar la serv de sef si mai simplu este sa inchizi o pagina de web. Preferintele consumatorilor se schimba. Ce vreti sa subliniati? Ca nu au bani sa cumpere un ziar dar isi permit sa plateasca abonamentul la internet sau mai bine este mai ieftin sa achizitioneze un calculator?

Unul din motivele crizei este si neincrederea faptul ca oamenii incearca sa economiseasca tocmai din cauza stiriilor care nu te mai lasa sa respiri, dc pe orice posti ti se spune ca este criza tu ce faci arunci cu banii? Nu te gandesti de 2 ori inainte de a cumpara ceva.

  Inapoi la articolul Criza orienteaza cititorii spre Internet. Traficul publicatiilor online de business, dublu de la prabusirea Lehman Brothers

Setari Cookie-uri