Comentarii pe articolul Omniasig: Parteneriatul cu Carrefour va aduce incasari de 5 mil. euro si 50.000 clienti


AM PROBLEME CU DIRECTORUL VIOREL BRANESCU SI CU SEF SERVICIU ASIGURARI ELENA TUDOSIE DIN OLT

Inspector Vinzari Patrascu Liv la 14 Februarie 2009, ora 22:05
DOMNULE PRESEDINTE
Subsemnatul PATRASCU LIVIU inspector vinzari si coordonare agenti la OMNIASIG V .I.G OLT,AGENTIA SLATINA declar :
-in data de 12.02 .2009 in timpul sedintei care a avut loc la sucursala si la care a trebuit sa particip si eu am fost acuzat de directorul BRANESCU VIOREL ca datorita politelor facute de mine OLTUL este pe penultimul loc.Am patru polite care s-au stornat.Doua polite CASCO pt.un MERCEDES S500L la care s-au incasat 1864 euro.Clientul nu a provocat daune !A treia polita facuta de MAXIGO BROKER la care s-a incasat prima rata,pentru ca s-a inchis linia de credit.A patra polita la care s-au incasat doua rate,dupa care am facut referat pt stornarea politei,pt ca am fost informat ca patronul societatii IUSTEL BOGDANI a facut polita pt ca a fost amenintat de asociatul pe care-l eliminase din afacere ca are sa-i distruga toata societatea.SUMA ASIGURATA era de 200 000 RON .
-in timpul sedintei directorul VIOREL BRANESCU a combinat datele si le-a prezentat in stilul mizerabil care-l caracterizeaza ,pt a influenta sefii de agentii si inspectorii de vinzari prezenti la sedinta.Ideea directorului era de a cere tuturor celor prezenti parerea despre mine si sa vina cu propuneri in legatura cu masurile ce ar trebui luate impotriva mea.
-pt a condimenta datele pe care le-a folosit in prezentarea lui mizerabila a folosit un element care stia ca va fi dezaprobat de toti,inclusiv de dvs-VIZIONAREA DE FILME PORNO LA SUCURSALA
-am cumparat un laptop pe care pot vedea orice gen de filme doresc acasa !
-este laptopul de pe care va scriu acum si pe care l-am cumparat de la director
-ce ironie a sortii : sa-l pun pe director la zid prin intermediul laptopului care i-a apartinut !
-directorul m-a fortat sa-l cumpar de la el contra sumei de 600 EURO ,altfel nu era de acord cu descoperirea de card la BRD .
-vreau sa cumpar altul nou din magazin,pt ca laptopul cumparat fortat de la directorul VIOREL BRANESCU nu merita banii pe care i-am dat pe el.
-directorul m-a pacalit,cum a procedat si cu salariul meu cind m-a angajat,spunindu-mi ca va fi de 800 LEI,dar el in realitate este de 600 LEI.
Eu l-am intrerupt pe director spre sfirsitul sedintei intrebindu-l pt ce procedeaza astfel
-PENTRU CA ELENA TUDOSIE(persoana careia directorul i-a facut cadou functia de sef serviciu asigurari) A PIERDUT societatea EL PREDA si LUCIAN MITROI a pierdut ARTROMUL ?
-doar pentru atit ?,l-am intreabat eu pe director,dupa care am plecat din sedinta pentru ca trebuia sa fac doua polite in valoare de 4500 RON la societate V .M.G
-a trebuit sa aleg :
1 . sa fac politele cu prime de asigurare destul de mari ?
2 sa ascult discursul mizerabil care-l caracterizeaza pe directorul VIOREL BRANESCU despre mine ?
MI-AM PERMIS LUXUL SA ALEG PRIMA VARIANTA !
AM FACUT POLITELE DE ASIGURARE PE CODUL MEU 114006765
PENTRU CA ESTE CRIZA PROPUN RESTRUCTURAREA POSTULUI DE DIRECTOR SI A POSTULUI DE SEF SERVICIU ASIGURARI LA SUCURSALA OLT .
Stim fiecare ce avem de facut si scutiti si dvs. Mii de lei pe care-i dati pe salariile lor !


14.02.2009 INSPECTOR VINZARI
PATRASCU LIVIU

  Inapoi la articolul Omniasig: Parteneriatul cu Carrefour va aduce incasari de 5 mil. euro si 50.000 clienti

Setari Cookie-uri