Comentarii pe articolul Comentariu soc in presa austriaca: Romania poate aduce Austria la faliment


? SUPERMANIPULARE!

Neculau Costica la 15 Februarie 2009, ora 15:53
Deci domnii austrieci vor ca noi sa le capitalizam bancile , dupa ce ei si-au incasat bine merci dividentele si au taiat-o...Noi suntem de acord sa facem asta in situatia in care ei CEDEAZA ACTIUNI ! NU MOACA , CA SUNTEM NOI MAI FRAIERI ! De ce nu sar domnii repsectivi sa scrie cu cit sunt mai mari dobinzile aici, doar pentyru ca romanii acceptau ? Cind in toata Europa dobinda era la 5% noi dadeam 8%! NU i-a obligat nimeni, dar nimeni, sa inventeze atitia bani si sa dea credite mult peste puteri, ca acum sa urle! Cine are cele mai mari salarii si beneficii ? Doamne , mai sunt atitea de spus, dar mie sila de nerusinarea lor ! Alo, romani, ce facem? Ne lasam subjugati cu totul?
Palamariu Carmel la 15 Februarie 2009, ora 16:34
Cand ne-au jupit de vii si-au strans profit ,nu l-au impartit cu statul roman.Unde au dus profitul ,deacolo sa-si aduca ajutorul necesar.Statul roman ar trebui sa fie atent sa no stearga cu ce nu e a lor,mai mult ca sigur, ca se gandesc si la asa ceva.Sper sa fie cineva cu capul pe umeri si sa le anticipeze miscariele.
Laurentiu Tirtau la 15 Februarie 2009, ora 21:30
dadadadadadadadadadad gata de maine se duce dracu rata mea le raiff. nu o mai platesc .....da ce doar nu o sa.i contrazic eu pe austriecii astia fratilor ......o stiti pa aia a noastra? HAIDETI PE EI ,HAIDETI PE EI,HAIDETI PE EI PE MAMA LOR.....HAHAHAHAHA
Sorin Nelu Pop la 16 Februarie 2009, ora 11:35
Austriecii astia sunt chiar asa de prosti sau doar se fac? Din afirmatiile lor se intelege ca filialele bancilor austriece din Romania vor falimenta asa ca toti cei care au depozite la ei o sa le retraga de frica unui faliment pt ca romanii au mai patit-o (vezi Bancorex, Banca Religiilor, Banca Agricola...etc) si atunci chiar ca o sa intre in incapacitate de plata... si atunci ce-o sa faca austriecii? o sa renunte? Nu , pt ca filialele din romania au cel mai mare profit si numai in Romania isi permit sa faca ce vor. In tarile dezvoltate nu-si permit sa dea credite cu Dobanzi asa mari. Si inca ceva?Le este frica, ca romanii n-o sa-si poata plati creditele dar am si eu o nelamurire? de ce mai calculeaza DAE? nu prin acest DAE isi acopera ei riscul?
Carmen la 16 Februarie 2009, ora 16:03
Mai iresponsabili decit noi nu este nimeni.Singurul lucru la care ne gindim este cum sa ne plateasca alti datoriile pe care noi l-am facut cu acte false(vezi salarii).Sintem o natie care nu meritam sa fim ajutati.cred ca este ultima carte care o v-om mai juca.M-as dori ca UE sa revizuie inca o data statutul Romaniei (lumea a III).Nu avem voie sa destabilizam o economie,civilizatie care a fost construita in zeci de ani(UE).Eu l-as recomanda la toti sa i-si revizuie pierderile si sa se retraga.M-ai bine acum decit mai incolo.Noi nu putem trai decit in coruptie ,minciuna,nationalism.Bani vom imprumuta de la FMI care ne v-or spune si cit aer avem voie sa respiram.
Pavel Marius la 16 Februarie 2009, ora 23:23
Doamne , cind va vad cit de specialisti in finante sinteti unii si de fapt nici macar nu stiti sa scrieti corect in limba romana...
Cit despre banci, sa crape din partea mea! BRD-ul mi-a marit rata la masina si nici macar n-a catadicsit sa ma anunte, BCR-ul mi-a cerut pentru aceeasi suma rate cu 10% mai mari, iar imputitii de la Raifaisen ,acum vreo 4-5 ani ,la venituri familiale de 16 milioane (atunci), locuinta proprietate personala si vechime in acelasi loc de munca de peste 16 ani, imi cereau avans de 7 milioane, ca sa-mi dea un imprumut de 15 milioane (vorbim de lei vechi, sa fie clar !); adica ,sa vin eu cu 7 milioane de acasa si mai puneau si ei 8 milioane de la ei....hahahaha... :) sa moara in chinuri si sa-si revina cind voi zice eu!
Gabi la 17 Februarie 2009, ora 20:57
referitor la limba romana: suntem ,nu sintem ... pt. pavel marius
Gabi la 17 Februarie 2009, ora 20:59
carmen cred ca lucrezi in domeniul bancar
Elena Tudor la 18 Februarie 2009, ora 23:28
da,bine ca ati observat greseala lui marius,dar articolul lui carmen, care se vede clar ca lucreaza in domeniul bancar si totusi scrie atat de incorect...asta tot referitor la lb romana
P B la 22 Februarie 2009, ora 20:04
carmen,
cand ai dat creditu' de ce nu ai cascat ochii?
comisionu' mama lui...

  Inapoi la articolul Comentariu soc in presa austriaca: Romania poate aduce Austria la faliment

Setari Cookie-uri