Comentarii pe articolul Comentariu soc in presa austriaca: Romania poate aduce Austria la faliment


Romania aduce falimentul Austriei

Mocanu Nicolae la 16 Februarie 2009, ora 10:52
Sunt tare curios ,daca acest domn ministru austriac a avut cunostinta de metodele pe care le aplica bancile domniei sale in Romania . A fost interesat vreun moment de dobanzile pe care le percepeau aceste banci celor care isi faceau credite ? L-a interesat vreun moment diferenta ce o faceau aceste banci intre clientii din Austria si cei din Romania . Atunci cand bancile domniei sale declarau profituri halucinanta in Romania s-a bucurat sau s-a rusinat , stiind ca suntem o tara saraca in comparatie cu Austria . Domnule ministru austriac , se pare ca nu prea stiti regulile capitalismului , dar nu cred ca trebuie sa va invatam noi, nu ? Ca doar suntem prea prosti , nu-i asa ? Numai banii nostri conteaza .
Apropo , poate ca si OMV intra in faliment din cauza Romaniei !
RUSINE SA VA FIE !!!!!!!!
Claudia la 9 Martie 2009, ora 13:34
sunt de acord cu tine, daca nu-i interesau profiturile uriase din estul europei de ce-au trecut in est. ce comisioane si dobanzi practica domniile lor popoarelor vestice si ce procente esticilor? ar fi cazul sa taca , ca-n cei cativa ani de cand sunt la noi si-au scos toti banii investiti, plus ca managerii lor au luat salarii ce nu le luau la ei, ca de suntem tara cu grad de risc.
sa-si analizeze castigurile per total si apoi sa mai vorbeasca. ce-au adus nou in romania , nimic.
numai goana dupa profit i-a manat, plus ca au dezvoltat o mentalitate foarte rea pentru angajatii lor. nu-i intereseaza daca esti eligibil, importandt sa-si ia comisionul de plasament la contract.Am mers sa-mi anulez un descoperit de cont ce-l aveam la nivel de un salariu,pentru ca nu-mi convenea doabanda , deai eram de 10 ani client si in acelasi moment functionara imi intinde un card de 100 mil de credit, fara nicio garantie, fara nimic. L-am refuzat si nu a dorit nici macar sa-l preia la giseul de carduri, desi eu nu l-am comandat. asta-i politica oamenilor care vor cat mai mult. Tb sa-l iau sa ridic de pe el saiu sa utilizez tot si sa nu platesc nimic ca doar nu la-m cerut eu.
ar fi meritat, caci la dobanzile care mi le-au luat aproape 10 ani tot nu ieseau in pierdere

  Inapoi la articolul Comentariu soc in presa austriaca: Romania poate aduce Austria la faliment

Setari Cookie-uri