Comentarii pe articolul Preturile la imobiliare vor creste cu 5% la fiecare trei-patru luni


Cresc cu minim 30% pe 2008

Gelu Mataranga la 21 Februarie 2008, ora 21:26
Cresc cu minim 30% pe 2008
Conform istoricului ultimilor 6 ani si avand in vedere cererea IMENSA de locuinte, coroborata cu oferta redusa dar si cu sumele mari de bani aruncate de banci pe piata prin credite, vom asista la o crestere continua cel putin inca 3 ani de aici inainte!!
Gelu Mataranga la 24 Februarie 2008, ora 08:47
Aglomeratia de la targ spune multe despre cererea mare care exista pe aceasta piata. Faptul ca sunt atatia bani pe piata, oferiti de banci, ridica iarasi pretul. Iar viitorul se arata sumbru, cresterea nu se opreste curand, cel putin nu pana ce preturile noastre nu se vor apropia macar de cele ale Budapestei si Pragai, macar.
Gelu Mataranga la 24 Februarie 2008, ora 08:58
Ieri am citit un alt raport al unui fond de investitii ce va incepe constructia unui cartier in sudul Bucurestiului. Credeti ca ei se apuca de treaba asta fara sa fie siguri ca vor vinde macar cu profitul scontat? Conform raportului mai sus mentionat piata va ramane in crestere inca 4-5 ani...
Costel Aristotel la 25 Februarie 2008, ora 10:16
De ce pana si presa manipulatoare din Romania a inceput sa vorbeasca de blocaj in piata? Cererea imensa de locuinte nu e sustinuta de realitatea economica. Pana si cei care au contractat credite au facut-o degeaba. Vor pierde si banii de avans si ratele si casa. Dezinforme-zi fara sens. Budapesta si Praga sunt peste Bucuresti la infrastructura si calitatea fondului locativ, dar nu si la oferta de preturi. S-au inmultit anunturile care includ cuvantul URGENT!!!

  Inapoi la articolul Preturile la imobiliare vor creste cu 5% la fiecare trei-patru luni

Setari Cookie-uri