Comentarii pe articolul Coca-Cola HBC Romania disponibilizeaza 100 de angajati


oare ?

Nicolae Costica la 18 Februarie 2009, ora 18:33
oare proprietarii marilor companii care cer angajatilor sa creasca vanzarile de la luna la luna , cred ca vor veni si extraterestrii pe pamant sa bea coco-cola ? si daca bietii angajati nu reusesc sa le vanda si sugarilor , sunt pusi pe liber !
Tudoran Constantin la 21 Februarie 2009, ora 18:22
Ei spanac! Fabrica Oradea era de mult pe lista neagra... Au profitat si ei de "criza' ca sa taie niteli... Altfel in conditii normale ar fi iesit ceva scandal... Asa... le-arata pisica sindicatului si aia nu zic nimic... Adica - ori inchidem Oradea ori... Incolo... Coca Cola tot naspa e... iar grecii n-au mai fost generosi de pe vremea cand le-au facut cadou troienilor un cal de lemn mare si frumos... Sanatate si-un praz verde!
Popescu Adrian la 25 Februarie 2009, ora 00:57
Ce ar fi sa ii ,,disponibilizam ,, noi pe astia de la Coca Cola ? Sa se duca de unde au venit . Afara cu ei ca si asa produc o bautura sintetica , nesanatoasa , care produce dependenta si nu aduce nimic bun organismului . Si in plus e si scumpa . In locul Coca Cola vreau in Romania fabrici de lapte , autohtone , nu straine. Fabrici de brinza , derivate din lapte . Asta vreau , nu bauturi dintr-astea timpite , ordinare.

  Inapoi la articolul Coca-Cola HBC Romania disponibilizeaza 100 de angajati

Setari Cookie-uri