Comentarii pe articolul Citu, ING: Piata fortei de munca din Romania se va regla in trei-patru ani


nu se va regla de la sine

Alexandru Dumitrascu la 24 Februarie 2008, ora 18:00
nu se va regla de la sine
Romanii au plecat Spania siin Italia, deoarece in Romania, nu-si puteau permite sa-si cumpere o locuinta, iar locuirea este o nevoie fundamentala a omului ca si hrana sau sexul. Practic datorita indolentei administratiei in reglementarea pietei imobiliare, a fost practic interzisa pentru o mare parte din romani posibilitatea de a locui pe teritoriul national.
O locuinta fie ea si modesta in Romania, nu se poate cumpara altfel decat cu salarii din Italia sau din Spania si nu se stie daca romanii vor reveni in tara, la mana speculatorilor imobiliari.
Chiar nu intelege nici o "minte luminata" la ce anume duce manipularea pietei imobiliare de catre asa numitii 'analisti imobiliari"?
Este asa de greu sa se legifereze un "index imobiliar" bazat pe date reale, si sa se interzica publicitatea si reclama mascata in domeniu?
Si de ce nu se gandeste nimeni la obligativitatea(ca si conditie de forma) decontarii tranzactiilor imobiliare exclusiv prin transfer interbancar? Nu credeti ca asta ar pune dificultate "albirea banilor"? Sau poate ca nu se vrea.

  Inapoi la articolul Citu, ING: Piata fortei de munca din Romania se va regla in trei-patru ani

Setari Cookie-uri