Comentarii pe articolul Sarea si piperul din catering-ul romanesc O afacere lansata cu 50.000 de euro


ce surprize rezerva viitorul..

Coman Puiu la 23 Februarie 2009, ora 15:58
sa incep prin a ma prezenta....numele meu este coman puiu,nu stiu daca initial iti mai spune ceva sau daca iti reaminteste cumva de mine,insa iti pot improspata eu memoria....acum cativa ani de zile,mai precis in timpul liceului,noi 2 eram colegi de clasa,elevi ai doamnei dumitrascu dumitra,iar eu stateam in banca din spatele tau.mare si placuta mi-a fost surpriza de a iti articolul asta despre tine,atata timp cat stiu k mama ta era o bucatareasca buna la intercontinental in acel timp.practic noi 2 am urmat acelasi drum pana la un moment dat,insa tupeul tau de a investi niste bani a fost decisiv in comparatie cu mine care m-am multumit sa fiu un simplu ospatar.am muncit vreo 7 ani de zile pt hilton si eu....ciudat ca nu te-am intalnit.sper k vei citi acest comentariu si vei putea sa iei legatura cu mine pt k mi-ar face placere sa ne revedem.iti las id-ul meu de messenger:puiu_bqt.sper sa ma contactezi.te salut si multa bafta in continuare.

  Inapoi la articolul Sarea si piperul din catering-ul romanesc O afacere lansata cu 50.000 de euro

Setari Cookie-uri