Comentarii pe articolul Puneti intrebari despre achizitia de apartamente si piata rezidentiala


Pana unde cad preturile?

Dobre Gabriela la 23 Februarie 2009, ora 17:32
Care credeti ca este pretul corect ptr. un apartament de 3 camere decomandat 71 m2 (constructie 1979) in zona Lacul Tei?
Este recomandat sa vindem acum, cand piata este f.jos, sau sa mai asteptam?
Si daca da, cand se estimeaza o revigorare a pietei??
Multumesc,
Haraiala Andreeea la 26 Februarie 2009, ora 14:57
dar pretul ptr. un apartament de 2 camere 58 m2 (constructie 1979) in zona Dristor?
Este recomandat sa vindem acum??
Multumesc,
Nelusorin Coman la 27 Februarie 2009, ora 02:12
DACA PUTETI SA MAI ASTEPTATI UN AN NU VINDETI .EVENTUAL INCHIRIATI .
Cornel la 27 Februarie 2009, ora 09:39
Degeaba va stresati. si dc vreti sa vindeti nu cumpara nimeni pentru ca prosti nu mai sunt sa arunce banii pe cloace din anii 70 si sa plateasca rate toata viata. scaderea de preturi abia a inceput. dc ati reusi sa vindeti acum ar fi o mare realizare dar cu siguranta nu veti reusi.
Uitati-va la bursa pana unde a cazut. la nivelul din ce an a cazut. iar bursa reactioneaza prima la starea economiei. deci si piata imobiliara se va intoarce la preturile de acum multi ani.
Tudorache Georgeta la 27 Februarie 2009, ora 14:35
Ai perfecta dreptate Cornel, nici nu se mai gandeste nimeni sa cumpere. Se relanseaza creditele? ce suma da banca ? si cine mai are curajul sa ia un credit pentru o locuinta???
Preturile de pe net, din anunturi.....sunt imense, dupa ce vizionezi 1-2 pagini renunti, niste garsoniere .... confort 3 sunt 35 000 euro?????
Si agentiile cred ca au o mare parte din vina pentru ca nu spun valoarea reala a locuintelor. Nu-i nimic, vor sta cu ele in proprietate si cu anuntul pe net muuuult si bine.
Si mai spera sa se refaca piata imobiliara, sa mai creasca........ e o mare aberatie, si unii le dau sperante false. Lasati din pret si vindeti repede ca in curand nu mai aveti sansa asta! mai ale cele vechi.....

Flaviu la 27 Februarie 2009, ora 16:34
are dreptate cornel si georgeta ......ce sperante mai au ca sa creasca preturile caselor.....e de domeniul trecutului..destul cu extrvagantele s-a sfirsit...acum e doar inceputut picajului in gol....sa vedeti ce mai urmeaza......multa bafta...

  Inapoi la articolul Puneti intrebari despre achizitia de apartamente si piata rezidentiala

Setari Cookie-uri