Comentarii pe articolul Dacia lanseaza Loganul de criza de 5.000 de euro


Minciuna!

Mitrana Marius la 24 Februarie 2009, ora 10:11
Mare minciuna! Campania asta facuta pe 9am, sotto si wall street, ma amuza, chiar! Iata un comentariu al unui alt cititor:
"Intrebare. A calculat cineva in RON, cat costa un logan asta toamna, prin septembrie, la cei 6300 Euro, si cat face akum la 5000 Euro?
Va zic eu:
6300 Euro X 3,5 ROn = 22.050 RON;
4995 Euro X 4,3 Ron = 21.479 RON.
-----------------------
Avantaj client 571 Euro. - gresit Sunt LEI, nu euro:))

Deci acest material este doar o falsa publicitate. Unde l-au ieftinit? In euro da, dar moneda noastra este inak RON. Si 95% din romani primesc salariile in lei. Deci, inka o data, Dacia ar avea vanzari daca intr-adevar ar face o adevarat reducere de pret!"

Avand in vedere cresterea euro fata de leu, cresterea preturilor la aproape toate produsele, puterea de cumparare a scazut iar reducerea pe care o laudati este nesemnificativa si in zadar, poate doar pt prosti care au ceva banuti stransi! O fi reducere pentru cei care castiga in euro... dar pentru cei care castiga in lei???
Orice produs trebuie sa reziste prin concurenta loiala, nu prin sustinere nesabuita din partea statului, pe pielea populatiei! Ideea este ca dc Renault tot se plange ca nu mai vinde Dacii in Romania, sa lase preturile acolo unde trebuie, adica, sa renunte pentru o perioada la profit si sa se mentina pe linia de plutire, acoperindu-si costurile cu productia, salarizarea, etc...
Tehnicile astea folosite de PR-isti pe forumurile astea sunt in zadar pentru persoanele care vad adevarul din spatele cuvintelor! Macar cu reclama sa va alegeti:)
Oana la 24 Februarie 2009, ora 12:07
Bravo! Bun si real calcul.Subscriu si eu la sal. in lei , deci preturi in lei.
Cristi la 24 Februarie 2009, ora 12:36
subscriu-salariu in lei, preturi in lei.Haideti sa facem o campanie din asta
Afteni Gabriel la 24 Februarie 2009, ora 12:41
Domnule Marius...hai sa discutam putin. Masina de 5000 de euro...,nu ti se adreseaza tie,care poate vrei sa-ti cumperi vre-un Nissan Pathfinder!..Este o masina,care are in vedere,o posibilitate de innoire a parcului auto...,pe cat posibil...,si in functie de posibilitatile romanilor.E o mana intinsa...si economiei noastre,de a produce un autovehicul(aproape nu mai producem nimic!!!),cat si salariilor in lei...adevarat,mici..,pe care le avem ,noi romanii in generaL. Daca nu ar fi programul ''rabla''...,ne vom intreba ,de ce nu exista un astfel de program. Daca pretul scade ''doar'' cu atat...,de ce numai atat!..Si tot daca...,si daca ...O sugestie...,investeste tu....,scoate pe piata o masina de vreo 2000 de euro si mai vorbim.Deocamdata,nu suntem o ''asa de mare economie''...,sa ne putem permite prea multe...,crede-ma.A fost o idee...,doar atat.O idee care a iesit pe piata cu ceva concret...Trebuie sa sari asa la gat???Sau te-a obligat cineva, sa cumperi fortat vre-un automobil cu marca DACIA???? Nu tin partea firmei Dacia....,iar automobilul pe care il detin,are alta denumire decat ''Dacia''....O mica intrebare : TU FACI CEVA CONCRET, PENTRU TARA TA??? Dupa comentariul pe care l-ai postat............ Stim doar sa hulim,sa criticam....printre multe alteleE o parere personala......Best wishes! DU-TE SA-TI IEI UN Q7...,PANA NU SE INVECHESTE CA MODEL:)) LA O MASINA DE GENUL ASTA,SIGUR NU TE MAI INTERESEAZA CAT ESTE COTAT EURO:)))
Mihalcea Florentina Simona la 24 Februarie 2009, ora 14:27
da aveti dreptate domnul gabriel nu toata lumea isi permite o masina scumpa ,iar DACIA ,nu a facut decat o oferta pentru care oamenii care nu-si permit ar trebui sa fie multumiti!
Chiar daca in mare parte calculul coincide nu vad de ce trebuie si sa credem!
Cerbe Valeria la 24 Februarie 2009, ora 17:27
eu cred ca mai mult deranjeaza modul in care-i face reclama...
Ciucar Florinel la 24 Februarie 2009, ora 19:40
Domnule Gabriel nu inteleg ce legatura are cu ce facem noi pt. tara si cu loganul de 5000 de euro.Eu sunt de aceeasi parere cu Marius si sa iti spun de ce.
Pai in Germania se simte ca s-au ieftinit masinile ,da?La noi cu ce s-a ieftinit?ca sau scumpit toate pai daca scoti o masina cu 5000 de euro acum cand nu se mai vinde si euro e la cotatia de 43 de ron asta nu e reducere.Pretul e acelasi pt. ROMANI si mai ieftin pentru cei din afara.De ce nu s-a facut acest logan asta vara la pret de 5000 de euro ?si ar fi avut vanzari mari poate si eu as fi cumparat un logan acum se poate??????de ce ca e acelasi pret.Pe afara e vopsit gardul si inauntru e leopardul.Hai sa lasam patriotismul asta fals si sa vedem mai bine daca pt. noi e bine si nu pt. FRANCEZI care daca vor maine inchid si pleaca.C
Curelaru Doinita la 24 Februarie 2009, ora 21:08
dragilor chiar s-au ieftinit loganurile , si asta e un lucrun . as vrea sa le adresez o intrebar celor care au facut calculul acests stiintific :doar oare celelalte marci de masini se vind cumva inlei ? daca mergi sa-ti o alta marca de masina nu are pretul tot in euro ?ps :astept raspuns
Madalin Cosma la 24 Februarie 2009, ora 22:18
desi, da...nominal nu e nici o ieftinire pentru romani, totusi nu cred ca se poate altfel. foarte multe repere/subansamble sunt cotate la euro, poate chiar si importate. deci, economic s-ar putea sa nu fie posibil.

pe de alta parte, nu sunt fan dacia si nu stiu daca mi-as cumpara una, dar nu as critica apriori doar si pentru faptul ca e un produs romanesc (oarecum). ce sens are sa ne auto-distrugem? si asa mai tot ce cumparam e din import. ar trebui sa va ganditi ca daca noi vom importa tot atunci ce vom produce? ce venituri vom avea? serviciile nu sunt o solutie si criza a dovedit-o deja (serviciile sunt bune doar pe crestere economica avantata cand aproape toti isi permit sa arunce cu banii..)

intr-un final, as fi fericit sa avem fix aceleasi preturi in euro ca afara si nu mai mari cum le aveam deobicei (probabil ca actuala situatie ii va forta). daca se poate un pret si mai mic cu atat mai bine. nimeni nu se supara:)
Mihai Petre la 25 Februarie 2009, ora 10:37
calculul facut mai sus a fost clar si pentru orbi. vrea sa arate faptul ca nu s-a ieftinit loganul.simplu.nu are legatura cu faptul ca se vinde in euro, atata timp cat noi il cumparam in ron.aminteste strict de reclama mincinoasa pe care ne-am obisnuit sa o auzim.
Janos Matyus la 25 Februarie 2009, ora 19:36
pai spuneti ca va deranjeaza ca se face reclama?? tre sa se faca daca nu se cumpara .. in anii 90" se facea reclama?/ sau in ani 80"" cand trebuia sa astepti anii buni ?? atunci statu se folosea de banii tai ,, atunci cred ca tre salvata economia romanesca can in fata parlarlamentului vezi numa LOGANURI .. APROPO .. SPUNEA GUVERNANTI CA NU E O MASINA SIGURA PENTRU EI.... DECI POPORU ARE DREPTU LA MOARTE ...???? SAU ??
Iuliana Baran la 25 Februarie 2009, ora 23:45
are dreptate marius, stiti ceva totul este pacaleala, asta nu este ieftinire si nu neaparat e vorba de DACIA cum spune lumea dar la Q7 daca va intereseaza nu sunt reduceri. Intr-adevar se vinde tot in euro dar acelasi pret , nu cu oferte mincinoase. Nu conteaza cine ce isi permite era vorba doar de falsitatea reclamei
Nota 10 marius
Iuliana Baran la 25 Februarie 2009, ora 23:47
de curiozitate domnule gabriel, ce masina aveti ?????????????
George la 27 Februarie 2009, ora 09:51
bai fratilor intelegeti odata ptr totdeauna ca exista reducere ptr ca daca ar fi tinut de pretz cat ar fi costat un logan acum?6-7 mii nu? faceti calculul si dupa comparati cu alte masini.vre'o compania a facut vre'o reducere pe praful asta?kiar si asa mincinoasa cum ziceti voi?de fapt si de drept nu e mincinoasa e reala doar ca s'a nimerit ca noi romanii avem niste conducatori care isi urmeaza propriile interese nu si pe ale cetatenilor si cursul ron-eur nu prea ii intereseaza pe ei.asa ca e intr'adevar o reducere in comparatie cu alte companii care nu au miscat un deget.in tara noastra ma refer.si nu va mai comparati voi cu germania ca germania poate fi numita o putere economica a europei in skimb romania este pleava ei(a europei). parerea mea!
Gavrilutz la 13 August 2009, ora 12:16
Sat tuturor. Eu nu inteleg.... Daca dau rabla mea mai treba sa platesc inca 5000EUR sau m i se scad din programul rabla ?

  Inapoi la articolul Dacia lanseaza Loganul de criza de 5.000 de euro

Setari Cookie-uri