Comentarii pe articolul Pretul apartamentelor vechi din Brasov a scazut cu 20-25% din septembrie


"Pretul apartamentelor vechi din Brasov a scazut cu 20 25 din septembrie"

Ciprian Stelian la 26 Februarie 2009, ora 10:57
Cu siguranta preturile or sa mai scada muuuult mai mult ! De exemplu in orasul Bacau zona centrala gasesti apartamente 3 camere cu 20.000 euro de la sfarsitul lunii ianuarie, tot nu cumpara nimeni. Gata cu imobiliarele !
sunt alti care au 7-8 apartamente ...acum cand or incepe taxele si impozitele sa bata la usa,cred ca or sa vanda apartamentele doar ca sa-si plateasca datoriile fata de stat.
Tony la 26 Februarie 2009, ora 17:53
Eu am 7 apartamente, toate in centrul Brasovului, toate de 3 camere, si toate au scazut la pret mult. Dar le-am scos de la vanzare si se bat oamenii pe ele la chirie cu 550 euro/ luna. Asta inseamna 3850/ luna. Ma pensionez deja. Nu trebuie sa le mai vand.
Nelusorin Coman la 27 Februarie 2009, ora 02:05
ha ha ha oare asculta cineva aberatiile astea un apartamente gratis ca sa scapi de impozite sau mai era unu care prevedea el ca se vor vinde apartamentele cu 1 euro .LE IAU EU PE TOATE . O GARSONIERA IN BRASOV DE INCHIRIAT PE TIMPUL ASTA DE CRIZA E 200 EURO PE LUNA .CAUTATI SI O SA VEDETI . SI NU O ZONA FOARTE BUNA . TOTI CARE PREVAD EI SCADERI ASA MARI CRED CA NU ISI PERMIT O LOCUINTA SI ISI DORESC CU TOATA INIMA CA ACESTE SCADERI SA LE ADUCA UNA .
Crisan Florin la 28 Februarie 2009, ora 11:40
cui inchiriezi tu apartamente cu 550 euro in BRASOV poate doar pe Luna, am inchiriat un apartament pe Republicii de 3 camere baie, bucatarie in casa la 200 euro acum o saptamana, de unde crezi ca isi permite cineva sa dea 550 euro/luna, vise taica vise, cat despre pret mai discutam in vara cand o sa te rogi sa-ti cumpere cineva un apartament cu 2 camere la max 20.000 euro, si ala doar prin credit pe 30 ani l-a care o sa ajunga la final sa plateasca vreo 55.000 daca e nebun.
Iliescu Cristian la 5 Martie 2009, ora 19:53
Data fiind situatia e foarte probabil ca preturile sa mai scada inca. Ganditi-va ca oamenii s-au sacrificat accesand credite care le platesc cu mari dificulati in speranta unei investitii. Ganditi-va cat o sa mai vrea sa cheluitasca daca nu o sa mai vada in locuinta o investitie ? Care e diferenta intre chirie si sa-ti cumperi un apartament pe 30 ani ? Eu cred ca aproape nici una deoarece sansa sa poti plati un credit pe toata durata avand in vedere ciclurile economice, evenimente personale neprevazute (accidente, boale) precum si posibiliatea de razboi, revouluiti etc este infima. Sa nu uitam ca acum 30 ani era anul 1979 si nu erau foarte multi romani care-si imaginau viata altfel decat rosie. Oare cum s-a simtit oamenii in 47 cand au inceput nationalizarile si au realizat ca toata agoniseala lor, toate sacrificiile facute pentru o casa s-au spulberat? Din 47 pana astazi au trecut doar 2 credite pe 360 luni. Prin urmare cred ca toti ceia care vor sa cumpere ar trebuie sa negocize cu foarte mare abilitate si sa-si raspunda sincer la intrebarea cat imi permit sa dau pe apartament? si nu uitati ca raspunsul dumneavoastra probabil e pretul corect!

  Inapoi la articolul Pretul apartamentelor vechi din Brasov a scazut cu 20-25% din septembrie

Setari Cookie-uri