Comentarii pe articolul Apartamentele s-ar putea ieftini cu pana la 25% in 2009, daca bancile nu vor relua creditarea


MA BUCUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bader Erzsebet la 26 Februarie 2009, ora 15:08
Trebuia sa sa se ajunga aici , se ajunsese ,ca pretul unui apartament de doua camere la bloc sa coste cat unul in vest . PRETURILE SANT PE DRUMUL CEL BUN , ADICA PRETUL LOR REAL , FARA SPECUTATII , MA BUCUR PENTRU CEI CARE SI-AU BAGAT BANI IN ASEMENEA INVESTITII CU GANDU SA FACA BANI DIN NIMIC , ACUM SANT DISPERATI !
Bajtalan Huba la 26 Februarie 2009, ora 16:53
Pe piata romaneasca nu sunt preturi reale . Castigul minim e de 600 lei , un apartament costa minim 50 mii de EURO . Trebuie sa lucrezi minim 50 de ani ca sa cumperi un apartament . Oferte sunt , apartamente sunt dar drumuri si parcari nu sunt deloc in tara sau in orase . Cumperi un apartament si langa bloc nu sunt parcar etc .
Laur la 27 Februarie 2009, ora 15:46
bineinteles ca nu sunt preturi reale..acum sa nu mai vorbim de parcari ca poate gasesti un loc....dar ce spuneti despre locuri de munca cind si acestea putine cite sunt tind sa dispara....faci tot posibillul sa-ti cumperi un apartament riscind in toate directiile si daca dintr-o data pur si simplu iti pierzi locul de munca....e trist....ce faci pina gasesti alt loc de munca.....si atunci au pretentia la preturi exorbitante pentru apartamente si case...aceste dezavantaje nu se pun in consideratie....doar trebuie sa scoatem CU ORICE PRET MILIOANE SI MILIARDE doar de dragul LOR ca EI sunt nesatui si vor bani non-stop....TREBUIE SA EXISTE UN STOP odata si odata...DESTUL...

  Inapoi la articolul Apartamentele s-ar putea ieftini cu pana la 25% in 2009, daca bancile nu vor relua creditarea

Setari Cookie-uri