Comentarii pe articolul Apartamentele s-ar putea ieftini cu pana la 25% in 2009, daca bancile nu vor relua creditarea


la cum creste cursul EURO reducerea este nesemnificativa

Hosu Alina la 26 Februarie 2009, ora 15:43
cursul Euro a crescut fata de nov 2008 cu aprox. 19%
Ilie Dorin la 26 Februarie 2009, ora 19:45
Tu chiar doresti sa ne superi? Inteleg dorinta ta de a vinde, dar chiar nu poti intelege ca vremea speculantilor a trecut? Preturile se vor duce si mai in jos decat crezi, defapt la adevarata lor valoare. Si inca ceva, eu nu ma bucur ca intri in categoria celor care acum dispera sau isi fac sperante deluzorii, vreau doar sa intelegi ca trebuie sa-ti regandesti business-ul. Succes si la munca.
Cristi la 27 Februarie 2009, ora 15:55
da ilie dorin are dreptete si asta o spun de un milion de ori.....Preturi exorbitante ...pentru patru pereti.... ce ati inventat VOi a face case acum cladite din caramizi de euro si dolari....la buna vedere...romanii s-au desteptat...nu ca ar fi fost prosti vreodata dar au fost mult mult prea ingaduitori cu VOI..
Vladut Neacsu la 2 Martie 2009, ora 11:57
Nu stiu ce au inteles Dorin si Cristi, dar Alina are dreptate, reducerile sunt inca mici. Dezvoltatorii reduc preturile in euro cu 10%, dar in lei, am da cu 20% mai mult, datorita devalorizarii leului. Ar trebui ca preturile sa fie stabilite in lei, cum se intampla in orasele mai mici,unde preturile la imobile sunt afisate in general in lei. Aceasta ar trebui sa se intample macar la cele SH, care nu sunt influentate de fluctuatia cursului EUR/LEU.

  Inapoi la articolul Apartamentele s-ar putea ieftini cu pana la 25% in 2009, daca bancile nu vor relua creditarea

Setari Cookie-uri