Comentarii pe articolul Cum si de ce a luat Isarescu masuri drastice impotriva conducerii unei banci


Vorba multa si degeaba

Andrei Plesuvu la 26 Februarie 2009, ora 22:25
Am un credit in lei la o " mare" bnca care creste rata de la o luna la alta fara a ma anunta macar,
In momenul in care am incercat sa stau de vorba cu un ofiter de credit si cu seful de agentie al Pireus Bank acestia mi-au spus ca rata,respectiv dobanda se modifica dupa indicii pietei,mai exact dupa ureche!
Rata mi-a crescut in trei luni cu cate 100 ron pe luna.
Mare lucru nu prea pot sa fac decat sa sper ca se vor mai relaxa creditele si imi voi putea muta rata la alta banca mai serioasa.
Deci revenind la subiectul articolului sunt curios cu ce va schimba domnul Isarescu
aceste situatii,in care banciile cresc dobanzile,ratele,fara a tine cont de n factori si de anumite situatii actuale ale economiei de piata in ceea ce il privesc pe consumator.
Trufin Maria Miruna la 28 Februarie 2009, ora 10:43
'indicii pietei' (euribor, robor, libor etc) sunt publici (Reuters, presa de specialitate) - ii puteti verifica si-i puteti lua la intrebari pe oficialii Pireus. Sa nu pierdem din vedere ca bancile speculeaza lipsa noastra de informatie. Legi exista si, chiar daca suntem in Ro, ele au puterea de a apara cetateanul de abuzuri. Nu trebuie insa sa asteptam de la dl. Isarescu cine stie ce schimbari, ci sa veghem fiecare din noi la respectarea lor si la buzunarul propriu.
Maftei Simona-Gabriela la 1 Martie 2009, ora 10:48
asa este indicii pietei sunt publici, insa pe langa euribor, bubor (robor) sau libor banca mai adauga o marja, iar dobanda la un credit in eur de ex va fi euribor+marja. deci ce va fi afisat pe reuters nu va fi neaparat dobanda ta la credit. dobanda la credit va fi mai mare.

  Inapoi la articolul Cum si de ce a luat Isarescu masuri drastice impotriva conducerii unei banci

Setari Cookie-uri