Comentarii pe articolul Cum si de ce a luat Isarescu masuri drastice impotriva conducerii unei banci


o propunere pt bancheri......

Marian Vlad la 27 Februarie 2009, ora 12:12
Bancile care au dat credite cu buletinul , ar trebui sa renunte la incasarea acestor credite de la clienti , sau , sa incaseze de la clienti , numai dobinda aferenta sumei creditate , si aceasta , tot esalonat, atita vreme cit ele , aceste credite , s-au dat, fara acoperire si , al doilea lucru pt ca nu s-au respectat clauzele contractuale modificind , dobinda pe parcursul creditarii.
Si iarasi trebuie retinut faptul ca , in vremuri grele , cum este si acum aceasta criza , toti, toata societatea , indiferent ca-i persoana fizica sau juridica, trebuie sa simta efectele acestei crize , si care de fapt , inseamna pierderi de orice natura chiar si cind este vorba de bani.
Bancile au facut profituri uriase pe seama clientilor....... stim noi ....mai ginditi-va d-lor bancheri.........mai socoti-ti.........si vede-ti ... ar fi un mare bine facut societatii romanesti, mai ales acum.......


societatii romanesti.....
Ovidiu la 27 Februarie 2009, ora 14:48
Pentru Marian Vlad - cu subiectul "o propunere pt bancheri......"
Prietene, demersul tau ar avea o minima sansa daca ai invata sa te exprimi corect gramatical... "socoti-ti" si "vede-ti" nu se scriu cu cratima, oricat ti-ai dori, si oricat de profunda ar fi criza. Am o vaga impresie ca locuiesti in sectorul 5 ("care este pe persoana fizica a lui Marean") sau macar ai trecut involuntar pe acolo. Daca ai facut un credit si ai citit contractul la fel cum te exprimi, da-mi voie sa-ti spun ca iti meriti soarta. Daca n-ai nici un credit si doar iti dai cu parerea, ar fi cazul sa iti inhibi frustrarile si pornirile.
Invata intai sa te exprimi si apoi emite propriile opinii... in rest, numai de bine!
Radu la 27 Februarie 2009, ora 18:46
draga ovidiu...nu am inteles pt ce ai postat aici...nu ai spus nimic interesant despre subiectul propus(daca citesc comentariile de aici ma intereseaza sa aflu vreo veste vreo noutate...nu sa vad o critica gramaticala)...de critici si de greseli e plina mass-media cu atat mai mult internetul.asa ca ar fi bine daca ai avea ceva de spus strict despre subiect...eventual sa aduci ceva in plus la ce spun altii...
"in rest...numa` bine..."

  Inapoi la articolul Cum si de ce a luat Isarescu masuri drastice impotriva conducerii unei banci