Comentarii pe articolul Vodafone, amendata cu 7.000 lei pentru transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate


DAR CASUTA VOCALA DE LA ORANGE?

Mihail Oneci la 2 Martie 2009, ora 07:59
DAR ORANGE CAND VA FI AMENDATA PENTRU PAGUBA DATORATA CASUTEI VOCALE INUTILE SI INSUPORTABIL DE STRESANTA, DAR MAI ALES NESOLICITATA/CARE NU TE INTREABA: VREI SA O FOLOSESTI, NU VREI??? I-AM SI SESIZAT PE TEMA ASTA, IAR RASPUNSUL A FOST SFIDATOR.
Turianu Turianu-Viorel la 2 Martie 2009, ora 09:44
Paguboasa casuta vocala de la Orange se poate inchide automat de la numarul scurt 200 apel gratuit ori de la *100# ramura 3 (servicii) si subramura 4 (mesagerie vocala) . Nu trebuie sunat la ei se inchide automat.
Mult succes tuturor celor care au aceasta problema.
Dodoiu Leonardo la 8 Martie 2009, ora 12:19
Intr-adevar, "casuta Vocala" de la orange -dialog se poate inchide cu pasii descrisi mai sus, dar ce ziceti voi daca cei de la oreingi va ACTIVEAZA O CASUTA POSTALA VIRTUALA care nici nu se poate utiliza? ( situatie intalnita la 3 persoane cunoscute!!! )

Cand va platiti abonamentul la magazinele oreingi, sa cereti de curiozitate FORMULARUL PT INLOCUIRE CARTELA SIM, sa vedeti aberatiile care ti se cer sa le complectezi!!!!!! ultimele cinci numere apelate,. ha ha ha ha  Inapoi la articolul Vodafone, amendata cu 7.000 lei pentru transmiterea de comunicari comerciale nesolicitate