Comentarii pe articolul Cum pot deveni antreprenori tinerii din mediul rural


m-ati distrat

Buburuza la 2 Martie 2009, ora 14:56
"Nu mai vorbesc ca ma cuprinde o oarecare rusine cand observ ca mancam legume si fructe din alte tari, importam lapte si carne in mari cantitati, vinul produs de micile ferme e mai ieftin ca apa, mica industrie locala este aproape inexistena si in zonele rurale traiesc aproape jumatate din cetateni."

satul meu: era recunoscut prin fermele de crestere a pasarilor si exportului de carne, in special franta; dupa 89 intreg conglomeratul de ferme si abatoare a fost inchis, pe motiv "lipsa de fonduri", ajugand in paragina, dupa care a fost preluat de diversi dintre care unii au reluat folosinta abatorului, iar restul fermelor.. ele stiu cu ce se ocupa!
complexul de vite- e in paragina, o mica parte din constructii a fost inchiriat de diversi care au incercat sa faca varii afaceri
fabrica de confectii-desfiintata,
laptaria-desfiintata
ferma agricola producatoare de cereale si legume-desfiintata, terenurile retrocedate, marea majoritate au ajuns proprietatea unora care fac afaceri intre ei cu terenuri, nu se cultiva niciodata, doar cele ale caror proprietari le-au dat in asociatie, restul stau in camp, doar isi schimba proprietarul
fructele si mai ales legumele, le vand taranii la "producatorii" de la care le cumparati dumneavoastra de pe tarabe cu pret dublu sau triplu
acum veniti dumneavoastra si spuneti ca exportam carne si fructe din strainatate!

  Inapoi la articolul Cum pot deveni antreprenori tinerii din mediul rural