Comentarii pe articolul Cum pot deveni antreprenori tinerii din mediul rural


Da, este o initiativa binevenita dar...

Galofteanu Adrian la 2 Martie 2009, ora 17:46
Am afacere la tara impreuna cu baiatul meu care acum este student si se ocupa mai putin. Am incercat mai de toate: Prelucrare lemn, agricultura in diverse forme, comert, etc.
Nu pot sa spun ca nu merge deloc dar cand esti "patron" numai cu numele si muncesti de doua ori mai mult decat oricare angajat al tau si niciodata nu ai bani deajuns, te gandesti daca nu cumva ar fi mai bine sa-ti cauti un servici bine platit si oarecum linistit.
Am un pic de pregatire - doua facultati facute la zi, una tehnica si alta economica - deci am pretentia ca macar pot intelege fenomenele economice.
Antreprenoriatul "la tara" este un fel de mai multe feluri. Spun asta pentru ca "la tara" este de mai multe feluri in Romania. Sunt zone unde viata se misca, unde se poate face ceva, sunt zone aproape moarte unde populatia este imbatranita unde fenomenul economic este aproape inexistent si speranta ca tinerii se vor intoarce de pe unde sunt este foarte slaba....
La mine este o zona de mijloc. Si aici e cel mai rau. Cand zici ca inchizi si te lasi de tot mai apare cate o oportunitate care te mai scoate putin si o iei de la capat, si tot asa... Dar speranta moare ultime si ea este la baiat, care termina peste vreo doi ani si atunci sa vezi afaceri peste afaceri - antreprenoriate de noi.

Sa dea Dumnezeu sa auzim de bine despre aceasta initiativa!

  Inapoi la articolul Cum pot deveni antreprenori tinerii din mediul rural

Setari Cookie-uri