Comentarii pe articolul Cat castiga brokerii pe o semnatura in pensii private


Multi bani

Claudiu Ghebaru la 3 Octombrie 2007, ora 13:56
Multi bani
Dupa parerea mea , se castiga prea multi bani . In 4 luni de zile , daca muncesti si alergi bine , poti face multi bani . Daca ai si peste 25 -27 de ani si toti prietenii tai sunt angajati , chiar ai facut afacere .
Adela Gyorgy la 3 Octombrie 2007, ora 14:15
Da,sunt multi bani dar sunt si multi agenti.Personal nu cred in banii nemunciti - nu ma refer decat la cei care au folosit si folosesc diferite tertipuri pentru a atrage semnaturi.Exista un Judecator care trage linie si socoteste.
Csaba Szabo la 3 Octombrie 2007, ora 14:55
Nu faci avere mai ales cum fac unii ca mai iti da si tie ceva daca semnezi la ei(intre 20-40RON) daca ei in calcul si asta atunci nu e chiar asa de usor sa strangi bani multi, dar totsi merita si ii fara efort prea mare.
Georgeta Negrut la 3 Octombrie 2007, ora 14:58
Ai perfecta dreptate Adela, numai ca din pacate prea putina lume mai tine cont de acest Judecator, si in final nu totul se poate evalua in bani
Dorin Lucaciu la 3 Octombrie 2007, ora 15:37
Nu sunt foarte multi bani In momentul asta sunt 17 indivizi la un agent de marketing.
Alexandru Anitei la 3 Octombrie 2007, ora 16:19
Mie mi se pare comisionul chiar prea mic. Ganditi-va ca e vb. de pensie la care cotizezi 30 ani. Si in timp procentajul va creste, la fel si salariul. Un singur contract valoreaza zeci de mii de euro pt. fondul de pensii. 20E pt. semnatura mi se pare putin.
Cristian Mastacan-Trofin la 3 Octombrie 2007, ora 16:27
Haide-ti sa fim seriosi, vor fi multi bani doar daca cei care se ocupa de atragerea persoanelor catre un fond de pensii privat isi fac treaba bine si sunt convingatori, nu? Asta inseamna ca au muncit pentru acesti bani. Daca,in schimb, ei s-au folosit de anumite mijloace(pentru a "prosti" lumea) asta tine doar de talentul lor de buni comercianti, pana la urma doar asta se face, se vinde un produs de a carui utilitate poti beneficia mai tarziu, o investitie.
Carmen Otescu la 3 Octombrie 2007, ora 22:26
sunt broker de pensii private obligatorii si va spun eu ca astia nu sunt bani multi,daca calculezi la cat alergi si cat consumi,nu ramai cu mare lucru si credeti-ma ca e obositor si stresant!
Dana Simeon la 4 Octombrie 2007, ora 13:12
Pentru Claudiu Ghebaru: Si daca prietenii tai care sunt angajati au fost obligati de patroni sa adere unde au interese acestia, de pe urma lor castigand comisioane grase?(aproape tot atat cat ii mai ramane si agentului).Daca alti prieteni au semnat la companiile unde agent este mama, fratele, varul, prietena, soacra, nasul, etc?Cu ce mai ramai?N-ai decat sa -ti iei talpasita, si sa incerci cu munca asiduua sa convingi alti oameni, total straini.Deci adio prieteni in cazul acesta, si povestea poate s-o ia de la inceput. Daca nu crezi, baga-te si tu ca agent, oriunde, ca locuri sunt garla!!
Vasilica Corban la 4 Octombrie 2007, ora 21:45
pentru cei care cred ca sunt dati prea multi bani pentru o semnatura: incercati sa convingeti pe bune o persoana complet straina sa semneze la voi. si datii toate datele...inclusiv ca mai sunt si alte fonduri care fac pensii si ca nu e chiar asa mare diferenta dintre tine si ei din cauza legislatiei......si mai vedem cum vi se pare comisionul
Dan Dorin Ghita la 7 Octombrie 2007, ora 08:25
Dupa parerea mea cred ca aceste comisioane sant ecsagerat de mari deoarece aceste servicii sant obligatorii deci asti obligat sa inchei o astfel de asigurare la fel ca in cazul RCA )saca acest comision se incaseaza o singura data nu ar fi chiar o problena dar in cazul in care se incaseaza pe parcursul a mai multor lunisau ani de contributie ar diminua mult rentabilitatea fondului si dasta cred ca aceste pensii or sa fie asa ceva ca sa existe sau poate niste agrgate monetate in buzunarul cuiva.
Claudiu Ghebaru la 7 Octombrie 2007, ora 19:55
Citind toate aceste comentarii , imi dau seama ca am cam gresit cu titlul subiectului . Intr-adevar , nu sunt asa multi bani , pentru ca sunt extraordinar de multi agenti . M-am lovit de nebunia asta in ultima saptamana , cand toata lumea m-a cautat pentru o semnatura .Insa e o concurenta asa de mare , incat unii prieteni s-au si suparat pe mine din simplu fapt ca nu am vrut la ei . Voi nu ati fost pusi in situatia asta ? E tare delicata problema .
Tina la 23 Decembrie 2009, ora 22:38
nimeni nu arunca cu bani dupa tine trebue sa muncesti sa cistigi inca putin

  Inapoi la articolul Cat castiga brokerii pe o semnatura in pensii private

Setari Cookie-uri