Comentarii pe articolul Negritoiu, ING: Imprumutul de la UE si FMI este absolut necesar pentru Romania


Criza capitalului?

Radu Mihai la 3 Martie 2009, ora 16:17
Totul dupa analisti este ok, dar mai trebuie facute mici ajustari pe ici pe colo. Ajustari de cateva miliarde de euro si cateva miliarde de dolari. Am restructurat economia, adica am distrus-o, ce era rentabil s-a privatizat , dupa regula binecunoscuta privatizarea profitului si nationalizarea pierderilor. Nu stiu acesti analisti, incotro se indreapta nici economia capitalista (peste noapte incepe sa se nationalizeze pe ici pe colo in partile esentiale). Unde? In cele mai liberale tari, pe care le stim cu totii. Noi insa continuam sa fim cobai. Eu cred un lucru: ca nu exista nici o regula a jocului, ci numai interese de moment ale unora care isi zic analisti economici. Unde e clasa de mijloc cea mult trambitata? S-au nu mai e nevoie de ea acum ca e criza? Cica?
Tudor Dumitru la 4 Martie 2009, ora 13:24
Sunt foarte de acord cu un lucru: ECONOMISTII produsi pe banda rulanta de societatea moderna intr-adevar sunt de ..... ras. Incercati de ex sa negociati un contract de imprumut cu o banca, insistati, mergeti pana la directorul de sucursala si veti avea surpriza sa constatati cat de slab pregatiti sunt. Toti stiu sa vorbeasca limba in limba lor de lemn, dar pe fond sunt foarte putini care inteleg ceva. Asta este una din cauzele care au alimentat "criza".
Radu Mihai la 9 Martie 2009, ora 13:50
Unde sunt banii care trebuiau sa vina din UE. Trebuia dupa cum ni s-a spus sa vina miliarde de Euro. Am impresia ca ies mai multi bani decat intra din UE. Si mai este ceva: care este profitul care se scoate la fiecare 1000 de Euro investiti.

  Inapoi la articolul Negritoiu, ING: Imprumutul de la UE si FMI este absolut necesar pentru Romania

Setari Cookie-uri