Comentarii pe articolul Century 21: Cele mai multe familii din Romania isi permit locuinte de maxim 38.000 euro


!?!?

Radu Alexandru la 4 Martie 2009, ora 12:53
Aha! Am ajuns sa o vedem si pe asta! Adica agentiile imobiliare, care pana nu demult erau flamande dupa comisioane cat mai grase si care, alaturi de banci, speculatori, brokeri etc au responsabilitatea cresterii haotice de preturi la imobiliare din anii trecuti, acum ajung practic sa sugereze ca ar fi cazul ca preturile sa coboare. Nu de alta, dar sa-si ia si ei un comision, cat de micut acolo, mai bine decat nimic! Dar ce te faci, in schimb, cu proprietarii care au vazut cu cat a vandut vecinul lor in 2007 sau 2008 si vor si ei sa vanda la acelasi pret umflat? Pe ei cum ii convingeti ca preturile trebuie sa scada si mai mult decat au scazut si ca suma incasata de vecin nu era valoarea reala a unui imobil?
Alexandra la 4 Martie 2009, ora 17:16
Avand in vedere ca Realogy s-ar putea sa dea faliment in acest an, nu mai vedem nici Century 21 nici Coldwell Banker... http://finance.yahoo.com/news/15-Companies-That-Might-Not-usnews-14279875.html "Realogy Corp. (Privately owned; about 13,000 employees). It's the biggest real-estate brokerage firm in the country, but that's a bad thing when there are double-digit declines in both sales and prices, as there were in 2009. Realogy, which includes the Coldwell Banker, ERA, and Sotheby's franchises, also carries a high debt load, dating to its purchase by the Apollo Group in 2007 - the very moment when the housing market was starting to invert from a soaring ride into a sickening nosedive. Realogy has been trying to refinance much of its debt, prompting lawsuits. One deal was denied by a judge in December, reducing the firm's already tight wiggle room."

Albinita Marius la 5 Martie 2009, ora 13:55
Prima stire din tot peisajul care spune ceva fff adevarat....acesta este realitatea. Ganditi-va ca ne cer inca aproape 3-4 ori mai mult decat ne putem permite...culmea lacomiei...nu au decat sa dea faliment cu totii, alti le vor lua locul, daca tot la fel vor sfersi in aceeasi maniera. Nu poti pacali la nesfarsit legile economiei reale.
Ruxandra la 5 Martie 2009, ora 17:14
studiu???? e matematica simpla! si nu trebuie sa fii analist sau"'rocket scientist" sa faci acest calcul de bun simt!!! cum la fel de limpede e ca nu vreo "criza mondiala" e de vina ca preturile in Romania sunt aberante si pur si simplu, nu mai exista cumparatori....cei care au avut (sau au) bani obtinuti usor (sa nu zicem furati), si-au asigurat case, masini pentru cateva generatii, cate sa mai cumpere???? in sfarsit trebuie sa se adreseze cu ofertele romanilor de rand, care, spre norocul nostru nu au innebunit sa dea cu sutele de mii de euro in stanga si-n dreapta! se mai aseaza lucruile in matca lor normala!!!

  Inapoi la articolul Century 21: Cele mai multe familii din Romania isi permit locuinte de maxim 38.000 euro

Setari Cookie-uri