Comentarii pe articolul Piata inchirierilor de apartamente: Oferte tot mai multe, chirii tot mai mici


ce face statul cu acesti excroci(asa zisii proprietari)?

Petre Cecilia la 6 Martie 2009, ora 15:45
sunt consternata de modul in care sunt lasati acesti excroci sa faca preturi inimaginabile jupuind bietii studenti si chiriasi de orice natura,iar statul nu are parghii pt ai controla,verifica si impozita dupa cum ar merita.in constanta e ceva de speriat....cum se apropie prima raza de soare ii vezi cu cheile atarnand si oferind orice cotet spre inchiriere fara ca nimeni sa-i controleze si sa-i intrebe daca platesc statului ceva.nu pot spune ce poate pati un student care inchiriaza o camera locuind cu proprietarul la un loc.....si asa traumatizati si venind din fam educate raman schiloditi sufleteste si psihic pt ca nu au sansa de a face studii decat in marile orase .domnilor de la guvernare va rog luati masuri!
Logicus la 8 Martie 2009, ora 17:12
HAI SA JUDECAM LOGIC, NU DUPA URECHE. NU PROPRIETARII DE APARTAMENTE MARESC CHIRIILE, CI GUVERNUL, PRIN TAXELE SI IMPOZITELE MARI IMPUSE DE ACESTORA. DACA NU -AR RETINE TAXE, FII SIGURA,CA PRETURILE LA CHIRIE VOR FI MAI MICI. DACA DE MAINE, GUVERNUL PERCEPE O MARIRE DE TAXE, FII SIGURA CA ,PERETURILE CHIRIILOR VOR CRESTE SI MAI MULT. ESTE FALS SA CREZI, CA STATUL MARIND TV-AUL UNUI PRODUCATOR DE ALIMENTE, ACESTEA NU SE VOR RESIMTII AUTOMAT IN PRETURIRILE PRODUSELOR, IAR ACEL TVA MARIT, VA FI PLATIT TOT DE CETATENI. SA GANDIM LOGIC SI PR0-FUND.
Sceptic la 9 Martie 2009, ora 13:40
sa credeti voi...lacomia e mare...multi au case de la 'marea improprietarire moca" si se cred grozavi.
Vor bani multi, nu fac contracte, te dau afara cand au chef. Cer enorm pe case neingrijite cu niste vechituri pe post de mobila si cate altele.
Daca esti corect , devin (nu toti) insolenti...cu cat sunt mai simpli, cu atat sunt mai neobrazati.
Stau cu chirie de multi ani cautand variante sa-mi cumpar ceva...nu s-a putut.
Nu inteleg de ce la altii piata chiriilor s-a rezolvat, un german nu concepe sa nu faca contract, preturi rezonabile, conditii decente.
Cred ca presa ar trebui sa dezvolte mai mult subiectul acesta

  Inapoi la articolul Piata inchirierilor de apartamente: Oferte tot mai multe, chirii tot mai mici

Setari Cookie-uri