Comentarii pe articolul Seful BCR: Nu dobanzile bancilor ii omoara pe clienti


NU BĂNCILE OMOARĂ PE CLIENȚI

Gabriel la 7 Martie 2009, ora 13:46
Există unele state în care mediul de afaceri este protejat prin intransigența deciziilor și a legilor comerciale, a provoca un faliment este un lucru extrem de grav și duce la interzicerea de a administra o afacere câțiva ani.Falimentul unei firme este cauzat de deciziile interne adoptate în interiorul firmei.

Cauza falimentului nu este localizată în exteriorul firmei dar unii oameni nu pot înțelege acest lucru și din acest motiv trebuie să dea faliment. La noi a falimenta o firmă este o metodă de a câtiga ceva bani și de a încurca pe alții, fără a anticipa efectele negative asupra creditorilor, debitorilor, angajaților sau asupra mediului economic.

Falimentul este un mod de a regla mecanismul economic prin care ies de pe piață firmele neperformante. Marea majoritate a oamenilor de afacerii de la noi ca să le spunem așa concep afacerile pe principiul ce face vecinul fac și eu.Așa zisele afaceri la modă se comportă ca un val iar unii patroni se întrebă de ce nu mai merg afacerile fără să prevadă declinul afacerii proprii.

Acest lucru se datorează și faptului că a fi patron nu trebuie să fi făcut cel puțin un 8 clase cât prevede și înscrierea la o școală de șoferi, acest gen de oameni de afaceri nu pot gestiona o afacere doar la nivelul lor și vor protesta când afacerea nu merge, nu vor plătii salariile la timp ce să mai vorbim de datorii către stat, dar vor fi preocupați de studii și diplome obținute la școli cu taxă. Acesta este o parte a mediului de afacerii din România.Trist dar adevărat.

O zi bună și o minte luminată.Gabriel
Ungureanu Constantin la 8 Martie 2009, ora 17:44
Romania-vaca de muls pentru toti neica nimeni.Chiar am ajuns atat de slabi ,sa rabdam si sa platim ca prostii tot ce debiteaza astia?Cand studiam istoria aflam ca romanii suportau multe...Qare asa sa fie si acum?Dar cand ajunge cutitul la os vai de pielea lor! Pana cand?

  Inapoi la articolul Seful BCR: Nu dobanzile bancilor ii omoara pe clienti