Comentarii pe articolul Seful BCR: Nu dobanzile bancilor ii omoara pe clienti


Cat cinism!

Lazurca Adela Cristina la 7 Martie 2009, ora 13:57
Cred ca IMM-uril din Romania sunt foarte bine fundamentate. Altfel cum ar fi reusit sa plateasca cele mai multe taxe din Europa atatia ani. Si cum ar fi reusit sa se puna in conformitate cu legea roamna de atatea ori pana acum? tinand cont de faptul ca fiecare schimbare costa. Si in timpul acesta au fost platite si salarii si asigurari pentru angajati.

Amintiti-va inceputul anilor 2000 cu obligativitatea de a face plati de peste anumite sume doar prin banca. Si obligativitatea de a incasa si de pe card.

Si obligativitatea de a schimba casele de marcat, pentru a indeplini anumite standarde, costisitoare desigur. Totul culminand cu obligativitatea de a aduce halele de productie la standarde asa zis europene, ele nefiind impuse firmelor mici nicaieri in lume. Bineinteles ca statul roman nu a acordat nici facilitati, nici termene relaxate pentru a indeplini aceste conditii. Acum, ca majoritatea IMM-urilor au datorii in banca si ca nimeni nu le acorda niciun fel de ajutor mi se pare cel putin cinic sa faci o astfel de afirmatie!

  Inapoi la articolul Seful BCR: Nu dobanzile bancilor ii omoara pe clienti

Setari Cookie-uri