Comentarii pe articolul Roubini: Criza va dura pana la sfarsitul lui 2010


Mda...

Gheorghe Adrian la 8 Martie 2009, ora 12:08
La aceasta previziune m-am gandit si eu ca proaspat economist... O stire mai interesanta nu aveti?
Vasile Gogu la 8 Martie 2009, ora 13:13
Adriane tata; sunt multi tartani care se gandesc la multe ... si ca si in cazul tau nu pot sa le puna pe hartie sau sa obtina o coerenta in a le exprima.. ia mai gandeste-te tu "tinere economizd"
Ciobotariu Carmen-Elena la 8 Martie 2009, ora 14:40
Mai interesanta decat aceea ca esti tu proaspat economist????
Ba da.Tehnocratul lu' Peste,profesionisti ca tine au adus economia in starea care este...oi fi visat tu in vreo noapte ca vine criza peste tine,intre timp se prabuseste industria ...atata cata mai era,mai bine te faceai popa,asa ai fi avut obiectul muncii,ai idee cum va evolua toata aceasta situatie? Esti capabil sa propui solutii,sa previi valul de violenta determinat de somajul masiv ce va urma,ca si cel de sinucideri,din cauza imposibilitatii achitarii creditelor si facturilor???
Ai idee cum e sa porti de grija a sute de oameni si sa te vezi in imposibilitatea de a le mai asigura de lucru,pt simplul motiv ca faci parte dintr-o ramura a industriei aflata in colaps?
Mda....
Radu Mircea la 9 Martie 2009, ora 09:39
ce-aveti fratilor cu el? nu vedeti ca s-a facut de tot rasul pana si-n proprii lui ochi? trebuia sa se bata si el cu pumnii in piept un pic, macar aici, ascuns in spatele monitorului, ca pe viu...
Doamneeee, cata prostie!
Roxana Timotin la 9 Martie 2009, ora 18:02
Dar voi "stimabili" cum spunea regretatul N. Catavencu domni si doamne sau pardon domnisoare cu ce va laudati in afara faptului ca il criticati? El de bine de rau s-a gandit! Voi?!?!? ...nici macar gramatical Limba Romana nu o cunoaste-ti. Un stimabil scrie citez "tinere economizd" - pai cum sa nu ne confunde strainii cu tiganii, pardon Rromii daca nici nu stim sa scriem - sau vrem probabil sa parem mai inteligenti decat suntem...ca de...am uitat ca probabil in scoala cuvantul se scrie economist. O alta stimabila il jigneste si mai si, ca-i spune citez " Tehnocratul lu' Peste" - din punctul meu de vedere alta persoana care a lipsit de scoala sau care se considera mai intersanta daca ii pot spune asa. Ea cum sa incerce sa gandeasca (poate e blonda) ca tocmai tinerii economisti, NU AU AVUT TIMPUL NECESAR SI PUTEREA sa duca economia de rapa ci noi toti care in afara faptului ca am vrut sa avem aces mai usor la credite, sa ne fie mai bine sa avem si casa si masina si ne-am indatorat (normal cei carora le-a permis salariul sa o faca nu este valabil si pentru acele persoane care au fost de acord cu angajatorul ca sa le treaca salariul minim pe economie pe cartea de munca) - alta buba neagra care ne-a adus unde suntem in prezent. Noi toti credem ca daca eludam (furam) statul suntem mai destepti. Iar de ultimul "stimabil" ... ce sa mai spun...si acesta persoana a lipsit de la scoala, pentru ca nu are cunostinte de Limba Romana ca o propozitie intotdeauna incepe cu litera mare. Se invata in clasa a doua in semestrul I. Voi toti in afara faptului ca il criticati cu ce va laudati ca ati contribuit pozitiv la cresterea nivelului de trai al semenilor nostrii indiferent de rasa? Cum ati stopat violenta? In loc sa apreciati ca mai avem inca tineri care spun ca gandesc (chiar daca nu o fac intotdeauna), care prefera sa ramana la noi in tara in loc sa prefere sa plece si iar sa ramanem fara valori. Cand ati fost ultima oara la TEATRU si nu la film, ca sa-i platiti un salariu actorului nostru roman? Cand ati fost ultima data la un concert cu muzica usoara romaneasca? Cand?

  Inapoi la articolul Roubini: Criza va dura pana la sfarsitul lui 2010

Setari Cookie-uri