Comentarii pe articolul Dupa lansarea Loganului restilizat, Dacia aplica reduceri pentru modelul vechi


Comentariu Logan

Detinatorloganclub.Ro la 9 Martie 2009, ora 00:36
De ce este ok loganul. 1. Are totusi trei stele de siguranta, airbaguri. 2 La nivel de preturi in service de firma este foarte scump, ca toate serviceurile de firma. Le puteti evita fara probleme. Verificati tarifele de la Porshe Nord Bucuresti sau Avia Brady la Skoda. 3. La modelul diesel nu am auzit de pompe de injectie cazute. 4. Calitatea tablei si vopselii este intr-adevar mediocra. 5. Consumul de carburant este rezonabil pentru clasa pentru care face parte. Comparati consumul real logan 1.4 cu VW Polo 1.2. Ultima e o gluma de masina si costa de usuca. 5. ABS ul de pe Logan e produs de Bosch si cred ca e destul de eficient. ABS ul te ajuta dar nu te poate salva daca conduci ca un zmeu.

Daca e sa fiu sincer, Loganul are probleme care te supara dar nu sunt grave. Adica tabla si vopseaua sunt proaste. INsonorizarea e f proasta chiar fata de Clio. Designul interior poate fi imbunatatit cu singuranta.
Dar piesele de Logan sunt foarte ok la pret daca nu le iei de la reprezentanta. Loganul e fiabil dupa 100.000 km, vorbiti cu taximetristii. E o masina solida si relativ ieftin de reparat. Daca pentru voi masina trebuie sa va coste putin si sa va duca la destinatie cu un consum civilizat, sa porneasca intotdeauna, sa nu se strice in drum, atunci e pentru voi. Daca aveti asteptari la confort ca de la masini de 20.000 euro nu veti fi multumiti. Ginditi-va bine inainte sa luati o masina la cit va costa reparatiile in service (apropos TOATE se strica), cit de fiabil e motorul ales, cit va costa impozitul si casco.

  Inapoi la articolul Dupa lansarea Loganului restilizat, Dacia aplica reduceri pentru modelul vechi

Setari Cookie-uri