Comentarii pe articolul Dilema proprietarilor de apartamente: Sa vindem sau sa mai asteptam?


Fii primul care comenteaza articolul "Dilema proprietarilor de apartamente Sa vindem sau sa mai asteptam"

Ovidiu Nedelcu la 9 Martie 2009, ora 17:06
La aceasta intrebare exista 2 raspunsuri simple ca "buna ziua' respectiv:
- daca vrei sa vinzi si ai gasit un fraier sa dea 1500-1800euro/mp nu-l lasa, inhata-l si tinete de capul lui zi si noapte cai altul nu vei mai gasi asa usor.
- daca vrei sa cumperi ! fi moberat si rabdator gaseste chicite la vizionare leagate de orice de la loc de parcare pana la tipul de intrerupator din holul blocului.ofera maxim jumatate din suma pe viseaza inconstientul de proprietar.bazeaza-te pe faptul ca marlanul nu a vazut in viata lui 10.000euro la un loc.eu am tinut in mana 80.000euro si e impresionant.REPET - NU TE GRABI daca iti pasa de munca ta.gandeste ca apartamentulul ala ori a fost luat pe gratis de la stat sau pe maximum 30.000euro in perioada 2003-2006.RABDARE. Din aprilie scaderile de pret vor fi si mai abrupte ca pana acum.
- daca iei prin agentie (cea ce nu e cazul) nu accepta un comision mai mare de 1%(cu TVA) inclus dar asta pt. munca pe bune nu pt. cascat gura( ag. imobiliar) la vizionate in timp ce tu te tocmesti.Spune-i agentului sa lase nasul jos ca urmeaza foamea mare la ei in bransa!!!
Straut Octavan-Eugen la 10 Martie 2009, ora 17:27
Eu caut de aproape un an sa vand 2 camere si sa cumpar 3 camere, in acelasi cartier, sector 6. Am apelat inclusiv la o ag.imobiliara si ...nimic. Parerea mea ca nici pana in decembrie nu se va debloca piata imobiliara, chiar daca se vand apartamente pe ici, pe colo.

  Inapoi la articolul Dilema proprietarilor de apartamente: Sa vindem sau sa mai asteptam?

Setari Cookie-uri