Comentarii pe articolul ING: Cursul de schimb va ajunge la 4,65 lei/euro in septembrie


ING habar nu are

Adi la 10 Martie 2009, ora 14:26
Daca cei de la ING au previzionat asa, oricare ar fi motivele lor, atunci stati linistiti, niciodata nu s-a adeverit ce au spus ei; sunt varza rau, verificati daca aveti curiozitatea in fiecare an care a trecut.
Ar face bine sa isi calculeze cat timp mai au pana falimentul ii inchide, deocamdata respira bani de la statul olandez.
Adevarul la 10 Martie 2009, ora 23:48
inteleg sa fim rai ca asa ne place, dar totusi mai si citim cand facem afirmatii. altfel nu o sa intelegem nimic si o sa dam vina pe altii mereu. ING a estimat cel mai bine cursul de 3 ani incoace: http://hymerion.wordpress.com/2009/02/17/ce-bancher-a-estimat-in-ultimii-3-ani-cel-mai-bine-cursul-cat-de-corecte-sunt-predictiile-pe-curs/ cine nu crede se arde si dupa aia plange?!
Liliana Zamfir la 12 Martie 2009, ora 09:02
Inainte de a comenta orice companie care in acest moment e lider de piata pe 3 segmente financiare importante orientati va si instruiti va financiar domnule Ady,pentru ca acolo unde se spune ca "ING e varza" inseamna ca dvs aveti veniturile provenite din piata de legume.....aici vb despre piata de capital domnule Ady si de curs valutar previzionat....la piata la dvs exista un consultant financiar care sa va educe gusturile financiare???? NU .La ce carente aveti ma ofer sa va acord asistenta

  Inapoi la articolul ING: Cursul de schimb va ajunge la 4,65 lei/euro in septembrie

Setari Cookie-uri