Comentarii pe articolul Dimensiune uriasa a pachetului de salvare: Romania ar putea primi 20 mld. euro de la FMI


Adio iluzie a libertatii

Mihaela Oanea la 10 Martie 2009, ora 15:18
Intreba cineva cum vor fi folositi acesti bani .
Simplu !Se vor duce in conturile bancilor private , de unde dumneavoastra si altii , companii private sau de stat ( nu conteaza) ,veti obtine imprumuturi cu dobanda . E un fel de dubla datorie deja . In plus tranzactiile fiind electronice si banii acestia tot electronici , ei pot (vor) fi imprumutati in acelasi timp mai multor debitori , prin urmare produc dobanzi si implicit profit bancilorprivate in primul rand ( probabil a celor austriece care pana nu demult se temeau ca intra in colaps si implicit atrag dupa sine falimentul Austriei) .
( NB In acest context vrea sa le transmit fratilor austrieci vesti bune si cordiale salutari . AUSTRIA AI SCAPAT DE FALIMENT ! Stai linistita FMI lucreaza pentru tine .)

Pe scurt noi ne indatoram , suntem buni de plata cu urmasi , urmasilor , urmasilor nostrii si vor castiga bancile private , diversii afaceristi care , ca de obicei , impart acesti bani ... samd .

Pe de alta parte , eu stiu ca FMI-ul nu acorda imprumuturi decat in anumite conditii care se dovedesc adevarate tragedii in aplicare . Asadar daca existau probleme sociale , impumutul de fata nu cred ca le va rezolva ci le va agrava .

  Inapoi la articolul Dimensiune uriasa a pachetului de salvare: Romania ar putea primi 20 mld. euro de la FMI

Setari Cookie-uri