Comentarii pe articolul Basescu, despre criza: Un imprumut extern ne face rezistenti la o deteriorare rapida


basescu si criza

Ana-Maria la 10 Martie 2009, ora 15:19
FARA SUPARARE : FIECARE AM AVUT O CRIZA FINANCIARA ACASA . CUM TRECUT DE EA ? AM IMPRUMUTAT DE LA FONDUL "SPECIAL" ADICA DE LA REZERVELE PERSONALE DIN CEC SAU BANCA . NU E OM SI IN SPECIAL NU E GOSPODAR CEL CARE NU ARE "BANI ALBI PENTRU ZILE NEGRE " IN CAZUL NOSTRU CINE ERA GOSPODARU CARE TREBUIA SA PUNA BANI LA CIORAP ? PROBABIL S-AU PUS BANI DAR NU SE STIE IN CIORAPUL CUI ?????
NU FACEM NIMIC MARIND "GAURA" NU SCAPAM DE EA , AM INCEPUT CU O GAURA MICA CARE CRESTE, CRESTE CU FIECARE IMPRUMUT FACUT AFARA . SINGURA SOLUTIE ESTE SA MUNCIM , SA PROMOVAM PE PIATA PRODUSELE AUTOHTONE NU IMPORTURILE DE HAINE SI MOBILA UZATA ,ELECTROCASNICE SI ALTE PRODUSE .
LAPTELE DE LA VACILE NOASTRE DE CE NU E BUN ? SANTEM LENESI SI NU MERGEM LA COLECTARE ? NU INVESTIM INTR-O MASINA EUROPEANA DE COLECTAT LAPTE ? E MAI BUN CEL IMPORTAT CA VINE LA "BIDON" DE CATE TONE VREM DIRECT IN FABRICUTA ? NU DEPUNEM NICI UN EFORT . SIMPLU .
IN CONDITIILE DATE , DACA NU MUNCIM NU VOM IESI DIN CRIZA NICI IN 100 DE ANI . va rog sa ma scuzati dar eu asa vad lucrurile DUMNEZEU DA LA TOATA LUMEA DAR NU BAGA IN SAC LA NIMENI .

  Inapoi la articolul Basescu, despre criza: Un imprumut extern ne face rezistenti la o deteriorare rapida