Comentarii pe articolul Portretul robot al restantierului roman: Mai tanar si cu un credit mic


Portretul robot al restantierului roman Mai tanar si cu un credit mic"

Sfetcu Marian la 11 Martie 2009, ora 19:03
De ce restantierul roman este tocmai din Giurgiu? Ce v-a facut giurgiuvenii, dle Epure? Suntem noi, giurgiuvenii, oaia neagra a Romaniei? Sunt de acord cu analiza efectuata si cuprinsa in acest articol, dar nu pot fi de acord cu trimiterea la ura, discriminare, din partea dlui Epure. Nu suntem infractori, suntem cetateni ai acestei tari. cine are credite neachitate, este problema lui, actionati in consecinta, dar nu ne jiniti.

P.S. Pentru Redatia W.S.: De ce permiteti astfel de abordari, de instigare la ura, din partea unor neica nimeni? Cine este acest Epure, de isi permite sa faca astfel de afirmatii?
Ieri ati cerut referinte despre activitatea domniilor voastre. Acum???? Si eu sunt din Giurgiu si ma bucur de o pregatire superioara sau mai mult, dar nu permit asa ceva.
Daniel Tuca la 12 Martie 2009, ora 03:01
Nu mai fiti asa suparat, asa a reiesit din statistici si poate ca intr-adevar media imprumuturilor neachitate a fost cea mai mare in judetul d-vs.
Erati mai bucuros daca vecinii din Tr apareau in statistica?
Mai degraba eu m-as "ofensa" ca e vorba de barbati....Ok, da` banii cine i-a cheltuit? Si dupa varsta baietilor, e cam clar cum s-a cheltuit banii....
Itcus Alex la 12 Martie 2009, ora 11:14
Eu sunt de acord cu domnul din Giurgiu. Aceste statistici nu trebuie publicate pentru ca lezeaza imaginea unor grupuri de oameni. Falsa idee ca statisticile ne arata unde suntem si ne-ar putea determina la realism in abordarea problemelor trebuie infierata si combatuta.

Este aberant ca domnul din giurgiu, care are pregatire superioara si chiar mai mult decat atat, sa se gandeasca la faptul ca exista probleme in judet si ca ar trebui sa se gaseasca solutii.

Este anormal ca aceste analize sa fie discutate in spatiul public. Cu o singura exceptie: daca de exemplu sunt descoperite minoritati subversive (ca evreii sau ungurii de exemplu) care sunt rau platnice aceastea trebuie date publicitatii si actionat rapid. Ei trebuie rapid expulzati si/sau eliminati pentru ca putreziciunea lor sa nu contamineze poporul roman pur si bun crestin.

Felicitari domnule Sfetcu, imi place sa combat alaturi de dumneavoastra!

PS.
Va multumesc ca m-ati facut sa inteleg ca poporul acesta este oricand gata sa imbratiseze extremismul de orice culoare. Iar giurgiuvenii arata ca vor fi primii. Stiti vorba aia cu: "Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul."

  Inapoi la articolul Portretul robot al restantierului roman: Mai tanar si cu un credit mic

Setari Cookie-uri