Comentarii pe articolul TUI intentioneaza sa revina pe litoralul romanesc


Ar fi bine...

Daniel Tuca la 12 Martie 2009, ora 02:12
Daca "TUI a parasit Romania in 2007, criticand dur litoralul romanesc" si acum se intoarce pentru discutii.....e un semn bun!
Rhyann la 18 Martie 2009, ora 17:22
Semn bun...ca mor ca mustele pt. ca scade cererea pe celelalte destinatii.
Domnii delegati de firma de pe relatia Germania erau ocupati de micile lor afaceri murdare pe seama propriilor turisti, iar interesele acestora cadeau mereu pe locul doi.

Dealtfel maniera cu care domnii nemti trateaza reprezentantii romani a ramas cea din perioada comunista, in care noi suntem un fel de vasali, datori sa acceptam cele mai umiliante clauze contractuale. Pt.ca nu se poate numi beneficiu economic ceea ce prevad aceste contracte.

Ca sa nu mai vorbim pe mana caror incompetenti au incaput hotelurile si restaurantele de pe litoral. Cine a avut ocazia sa lucreze acolo si are macar o reminescenta de coloana vertebrala, poate sa simta doar dezgust.

Exista si profesionisti, dar mareea de interese obscure ii elimina inainte ca acestia sa poata face cu adevarat ceva pt ameliorarea serviciilor.

Incercati singuri sa mancati ceva decent pe litoral, in Mamaia de pilda...si o sa va convingeti singuri de raportul calitate pret.

Mai peste tot, ceea ce este oferit turistului cu minima "clasa" este o calitatea indoielnica, cu putine exceptii.

Iar turistii nemti pe care ii aduc domnii de la TUI & Co. primesc exact ceea ce au platit agentiile lor prin contractele "vampir" stipulate, in unele cazuri, direct cu hotelurile si restaurantele in parte, pt. a elimina costurile agentiilor de turism romane. Un fel de talmes balmes din care nimeni nu mai intelege decat un singur lucru: ASTA NU E TURISM:



Daniel Tuca la 25 Martie 2009, ora 00:38
De aceea am si zis doar "un semn bun" si nu "va fi ceva bun"...... :)))

  Inapoi la articolul TUI intentioneaza sa revina pe litoralul romanesc

Setari Cookie-uri