Comentarii pe articolul Monopolul UTI in proiectul NetCity poate impinge la faliment firmele de cablu


Falimentul firmelor de cablu? Ha, ha, ha!

Alex Itcus la 7 Martie 2008, ora 11:39
Falimentul firmelor de cablu? Ha, ha, ha!
Comentariul cu 10% este aiurea. Nu ma pronunt asupra proiectului dar sa spui ca prin 5 cm nu trece decat 10% din fibra necesara capitalei e o aiureala. De ce ar trebui sa se intample asta? unde anume se intampla? Chiar nu cred sa existe acest loc. Apoi sa crezi ca acele cabluri de pe stalpi ajung in tuburile primariei e alta aiureala. Eu, la firma sunt conectat cu un ISP printr-o "fibra" cu diametrul de 8mm. Prin ea trec 16 canale optice.
Am intrebat: Ce se intampla cu celelalte? Nimic - mi-au spus. Nu avem pe stoc acum unele cu mai putine.
Am intrebat: Veti folosi celelalte canale pe traseul pana la mine pentru a nu agata zeci de fire pe stalpi ca in India?
Raspuns: Nu, e foarte greu sa faci atatea suduri. Mai bine mai tragi un cablu cu totul.
Acum stau si ma gandesc. Firma noastra are o conexiune la net si 2 "fibre" - vechiul ISP nu a dat jos firul nici dupa 3 ani. La asta se adauga firma de cablu care nu a dat "cablul" jos de acum 5 ani de cand am renuntat la abonament. Cati nu sunt in situatia asta? Cate din cablurile intinse tiganeste nu sunt inutile?
Falimentul firmelor de cablu? Ha, ha, ha! Chiar crede cineva gogorita asta?
Opunerea lor este pur si simplu opozitia lor la civilizatie; li s-a cerut un plan acum 2 ani si nu au putut nici macar sa se intalneasca - cum sa il faca? Avem nevoie de ingroparea cablurilor acum - nu atunci cand miliardarii de la firmele de cablu vor asta. Ei nu vor dori niciodata asta.
Evident, noi Romanii, suntem specialisti in a corecta si a comenta de pe banca. Asta facem si in ce priveste acest proiect.

  Inapoi la articolul Monopolul UTI in proiectul NetCity poate impinge la faliment firmele de cablu

Setari Cookie-uri