Comentarii pe articolul Dacia lanseaza in iunie Sandero diesel pe piata romaneasca


sandero pe benzina

Alexianu Sorin la 13 Martie 2009, ora 18:21
Mi-ar fi placut un Sandero nou si am mers la o reprezentanta Dacia unde am facut un test-drive cu un Sandero pe benzina impulsionat si de o ruda de a mea care cauta atunci sa-si ia o masina noua si avea nevoie de parerea mea.Am ramas profund impresionat la modul negativ de modul cum se comporta aceasta masina.Pe langa consumul foarte mare afisat la bordul masinii,am constatat si un demaraj comparabil cu a unei Pobede sau a unui Moscvici de pe vremuri.Nu-mi venea sa cred cum a fost aprobata productia de serie si lansarea cu atata entuziasm de tehnicienii de la Dacia a acestui nefericit proiect.Dupa ce am terminat test-drive-ul am constatat aceeasi dezamagire si jena si la reprezentantii care imi cereau sa le spun parerea mea despre acel Sandero fiind si ei constienti ca trebuiau sa vanda o masina cu performantele masinilor din anii '60.Nici acum nu pot sa inteleg cum poti sa scoti pe piata o masina cu asemenea non-performante. Pacat,ca in rest ar fi destul de placuta si atractiva.Pe de alta parte nu-i inteleg nici pe cei care si-au cumparat deja o asemenea masina,e adevarat ca nu sunt prea multi.
Sorin Piatra Neamt
Dicu Ionut Daniel la 14 Martie 2009, ora 09:29
de ce nu iei in calcul si pretul? nu e nimic pe piata la un pret asa mic si totusi este destul de placuta si la exterior si la interior. Dupa parerea mea raportul calitate/pret este unul corect si daca esti un sofer care conduce linistit merita masina chiar daca o cheama Dacia. Cu consumul o vor rezolva cei de la renault cand vor scoate diesel-ul ;)
Marciuc George Andrei la 14 Martie 2009, ora 11:55
ce masina ai?
Ioan-Vasile Mihesan la 14 Martie 2009, ora 16:06
Vorba noastra a romanilor "asa bani asa si marfa" daca francezi ne-o trebuit francezi avem.Noi am mai avut o experienta" trista" cu dacia 1300 la care nu sau adus ,timp de 30 de ani nici o modificare numai la pret in rest fiabilitate.....etc .nimic .EU AS AVEA O PROPUNERE ODATA CU CRIZA FIECARE SA FACA CE STII MAI BINE:FRANCEZI-PARFUMURI SI SAMPON,SAPUN ETC.IAR PENTRU AUTOTURISME SA II LASAM PE NEMTI CA ESTE RAMURA LOR FORTE!
Calugareanu Razvan Adrian la 16 Martie 2009, ora 18:22
daca cobori dintr-um bmw dupa ce ai zburat cu 200km/h si urci in sandero,da,inteleg sa zici ca-i fara performante .cred ca pt bugetari e o masina reusita din toate pct de vedere,cu o mica rezerva referitoare la pret;
1,2 16 v va fi foarte cautata daca va avea si un pret mai mic cu 500-800 E decat 1,4 8v , consumul super! Poate apare cel tarziu in iulie si poate intra si la rabla,motorizarea asta !

  Inapoi la articolul Dacia lanseaza in iunie Sandero diesel pe piata romaneasca

Setari Cookie-uri