Comentarii pe articolul Ramada Plaza, cel mai nou concept pe piata hoteliera de lux din Capitala


Ramada, super servicii!!

Mihaela Uner la 7 Martie 2008, ora 22:04
Ramada, super servicii!!
Cunosc (un pic!) din Hotel Ramada - Doha...Am mers cu copilul la lectii de inot in vara 2007, si sincer, am apreciat expoziitile periodice de pictura/sculptura/covoare tesute manual din holurile hotelului, precum si vitrinele/coltarele special amenajate cu diverse obiecte de arta/de uz casnic specifice locului. In plus, la fiecare schimbare de decor, acum esti intr-un lobby, acum te afli langa receptie sau treci pe langa o cafenea, te intimpina cate o/un hostess imbracati in costume locale, cu zambetul pe buze, oferindu-ti serviciile. Te simti bine tratat chiar daca esti pur si simplu in vizita...
Sper ca si in Romania hotelurile sa amenajeze o camera speciala de joaca pentru copii, eventual sa aiba si un animator/supraveghetor alocat, parintii stiu de ce!!!! Trebuie sa subliniez ca pe langa bazinul de inot exista si un mini-Aqua Park cu mare priza la cei mici, si, bineinteles reprezentand o mare usurare pentru parinti!!
Restaurantul tip self-service: fara cusur!!!
Asadar, as vrea sa simt aceeasi caldura in primirea oaspetilor si la Ramada Bucuresti, fara zambete ipocrite catre bietii copii, fara comentarii pe la colturi despre cum e cutare sau cutare imbracat, ar fi ideal ca fiecare angajat sa fie educat/pregatit la nivelul celor 4 stele si mai ales as vrea sa regasesc aceeasi liniste combinata cu muzica de fond gen "lounge" care te obliga sa vorbesti in soapta si sa respecti intimitatea celorlalti. Succes in bransa!

  Inapoi la articolul Ramada Plaza, cel mai nou concept pe piata hoteliera de lux din Capitala

Setari Cookie-uri