Comentarii pe articolul Top 100: Cele mai fiabile masini


masini europene versus japoneze

Teleojan la 14 Martie 2009, ora 23:00
ma bucur sa aud ca este asa. in plus la aceleasi performante, dotari si confort cele japoneze sunt mai ieftine deci: tot respectul pentru japoneze.
Andrei la 26 Mai 2009, ora 09:49
marketing si sume investite in promovare. ca sa nu bata la ochi se baga in top si cate un outsider care nu reprezinta o amenintare pentru vanzari. mai vedeam deunazi o test comparativ facut de o revista auto in care pentru a promova golf6 (vw plateste bine) l-a pus in pagina si comparat cu bmw seria1 si culmea, iesea invingator. sa fim seriosi. totul are fundament financiar si se bazeaza pe sume investite in promovare. astia arunca cu bani in piata.

Costi la 3 Iunie 2009, ora 20:42
coincidenta face ca lucrez la o firma japoneza. ca si agent de vanzari am testat tot ce inseamna model japonez(honda), pe langa faptul ca au un model deosebit, interiorul e net superior orcarei nemteasca(in functie de clasa) au niste motoare de te sperii. trag asa de bine de zici ca nu e adevarat iar consumul e in parametrii normali. despre pret e adevarat ca este mai mare dar vine in standard de la vsa(esp) pana la ultimile dracii in domeniul auto si toate astea in standardul unei masini de 18 mii. un audi a3 cu dotarile de pe honda civic ajunge la 23 - 24 de mii ia aia nu depaseste 20 de mii cu tote taxele .
iar la costuri de intretinere pana si la bicicleta ma costa mai mult piesele de schimb. si sa nu mai vb de fiabilitate. faceti o comparatie intre cate golfuri intra in service si cate honde. sunt extraordinar de fiabile. (ex. avem un civic cu 280000 km la care nu am schimbat absolut nimic cu exceptia filtrelor si a placutelor de frana. dar la cat omor isi ia masinuta aia un vw se rupe in bucati. sincer)
Radu la 12 Octombrie 2010, ora 05:12
referitor la masinile japoneze, nimeni nu spune cat de putin rezistenta la rugina este tabla ? Corect, Hondele sunt fiabile, desi cu ceva exceptii( de ex. senzori calitate proasta, care costa mult dac e cazul sa-i schimbi) etc.

  Inapoi la articolul Top 100: Cele mai fiabile masini