Comentarii pe articolul Dinu Patriciu: Un imprumut de la FMI este un semnal foarte prost


Si care e varianta la imprumutul FMI?

Rizea Cristian la 16 Martie 2009, ora 03:07
Se pare ca nimeni nu se mai intreaba care ar putea fi varianta la un imprumut la FMI. Nimeni nu da si solutii ci doar spune ca nu e bine la imagine sau ca cei care sunt nu au curaj... curaj sa faca ce? Nu a venit nimeni cu un program coerent referitor la criza pe care vrem sau nu tot o vom trai pentru ca nu mai avem cui vinde ce exportam.

Alte variante? Ne intoarcem la o economie de subzistenta in care producem doar cat ne trebuie, doar pt noi?

Sau luam taurul de corne si spunem ca se fumeaza si se beau prea multe cafele pe banii din impozitele platite de noi prin diverse institutii publice.
Nu spune nimeni ca nu se folosesc calculatoarele si din cauza asta se plimba hartii fara nici o logica. Cred ca sunt posturi de plimbat hartii prin ministere sau diverse comisii... Cat mai poata continua aberatia din sistemul de stat?

Din ce in ce mai mult ma gandesc sa renunt la tot ce am in Romania si sa plec sa infrunt criza pe alte meleaguri. Poate o sa-mi fie mai greu insa sigur o sa fiu altfel tratat.
Farcas Cornel la 16 Martie 2009, ora 14:34
Noi discutam de criza si saptamana trecuta un '' Ales'' in parlament era suparat ca nu are copertina la aeroport cand ploua si se uda la ''inteligenta''

  Inapoi la articolul Dinu Patriciu: Un imprumut de la FMI este un semnal foarte prost

Setari Cookie-uri