Comentarii pe articolul Dinu Patriciu: Un imprumut de la FMI este un semnal foarte prost


Opinii diferite sau poate doar interese diferite!

Lupascu Aura la 16 Martie 2009, ora 08:23
Din cate se pare, ca in orice situatie de criza, situatia se poate "inflama" din orice, tema predilecta fiind BANII! Important, din punctul meu de vedere, al omului de rand, mi se pare insa altceva: conditiile in care acesti bani vor fi imprumutati! Iertare sa am, dar intre interesele, mai mult sau mai putin explicite, ale d-nului Patriciu (care, oricum, nu cred ca se plange de cash!....) si punctul de vedere al d-nilor Isarescu si Vosganian, voi alege parerea acestora din urma. Consider ca este mai indreptatita acesta opinie avand in vedere nu doar statutul lor de specialisti in finante, ci si cunoscatori ai situatiei reale a economiei. Sunt de acord cu dreptul la opinie, respectiv dreptul la replica, ce ma pune insa pe ganduri este riscul de escaladare a pozitiei de observator si trecerea in cea de formator de opinie pentru d-nul Patriciu. Cred ca e suficient sa ma refer doar la pozitia in criza de pe piata imobiliara!
Oare nu ar mai trebui prezentata inca o postura? Cea a patronilor pusi in imposibilitatea de a-si continua activitatea datorita crizei financiare si blocajelor in lant declansate de ea? Daca e sa continui, as aminti de noi, ceilalti, lasati sau nu inca pe "liber" (liberi pentru ce?! ) si care avem neplacuta surpriza sa gasim aceleasi marfuri, in aceleasi magazine dar la preturi din zi in zi mai mari! Criza este o realitate, ca unii saracesc iar altii fac averi in aceste perioade nu este o noutate, cred insa ca cei care se pricep (si ma bucur sa spun, au dat dovada si de probitate morala nu doar profesionala! ) sa fie lasati sa-si faca treaba!
Semciuc Ionel la 16 Martie 2009, ora 13:39
Parerea mea personala, Mai putine importuri si de tot genul de anomali ar duce cu siguranta la orintarein ansamblu' la dezvoltarea economiei noastre!

Impartasesc comentariu' d-lui PATRICIU

  Inapoi la articolul Dinu Patriciu: Un imprumut de la FMI este un semnal foarte prost

Setari Cookie-uri