Comentarii pe articolul Seasons Residence: 70% din apartamente au fost deja rezervate


sa fim seriosi...e luni

Lupul la 16 Martie 2009, ora 09:29
120.000 eur o garsoniera...cred ca vem o problema de seriozitate daca acceptam asemenea lucruri in aceasta perioada...
Farcasanu Catalin la 16 Martie 2009, ora 12:01
prost nu e cine cere, prost e ala care da.
Subtirelu Ioan-Laurentiu la 16 Martie 2009, ora 17:01
Cat de prost trebuie sa fii ca sa inghiti un astfel de mesaj in vremurile astea???:"Grabiti-va, lucrurile nu stau, se misca si daca nu luati acum nu mai prindeti pomana cu 120.000 garsoniera!!!" :):):)

Cred ca nici ei (dezvoltatorii) nu cred in ceea ce s-a scris...dar ca mai toate articolele pe tema imobiliara din ultima vreme sunt platite "greu" pentru a fi scrise, doar doar mai aude cineva si de ei si se duce si rezerva ceva sa nu ramana cumva fara apartament in "zona buna, munte, ursi, etc".

Fratilor, sa ne trezim...dezvoltatorii inca vor sa castige de 5 ori pe cat baga ...preturile la imobilele noi n-au scazut mai deloc in lei...si dezvoltatorii inca risca si nu lasa la pret...pentru ca sunt inca destui romani in targetul lor care inca au intentia de a cumpara, nu mai astepta si "sparg" piata...

In vest si in SUA preturile s-au dus jos si mai jos si mai jos pentru ca mentalitatea este alta...in schimb romanul (general vorbind) nu are aceeasi mentalitate ca ceilalti europeni, este lacom, smecher, pus pe capatuire si snob...si asta speculeaza dezvoltatorii ...sunt optimist cand spun ca nimic nu se va schimba in mentalitatea romanului in urmatorii 5 ani...vin altii si altii din spate care vor si ei mai mult si mai mult si nu se mai satura...
Suciu Alexandru la 17 Martie 2009, ora 11:36
Inainte sa ne aruncam la comentarii ar fi interesant de stiut cand (si cui) au vandut aceste cca 100-120 de apartamente.
Eu sunt convins ca multe au fost vandute inainte de criza, Seasons fiind un proiect mai vechi. In plus Seasons este un proiect "high-end", de lux, deci targetati nu sunt cei care se roaga de banci sa le acorde un credit. Mai mult, fiind in Brasov, mai exact spre Poiana, sunt convins ca au cumparat si multi straini.

  Inapoi la articolul Seasons Residence: 70% din apartamente au fost deja rezervate

Setari Cookie-uri