Comentarii pe articolul Costul vietii pentru un student roman in strainatate ajunge la 900 de euro lunar


Studiez in Londra la Westminster

Laurentiu Vaida la 16 Martie 2009, ora 15:42
Am inceput un master La Westminster University in Londra . Chiria e £ 400 plus facturi ce ajung la inca £ 40-50 pe luna , transportul £ 82 , carti £ 500 pe an , cheltuieli pe mancare £ 150 pe luna ( din supermarket si gatit acasa ) , alte cheltuieli- depinde de fiecare . Ideea vine acum : ce faci dupa ce termini studiile . evident ca ai sa ramai aici unde poti gasi gasi cu usurinta chiar si cu recesiunea un post care sa iti aduca un venit lunar de cel putin £ 2200 pe luna . sa vedem cum va dori guvernul din Romania sa ne atraga in tara ca contribuim la cresterea economica si sa merite investitia facuta din banii nostrii care se poate ridica la un total de £12000-15000 pe an ?...Orice intrebare e binevenita din partea oricui!
Cu stima,
Laurentiu
la 16 Martie 2009, ora 22:07
Domnule Laurentiu,
Baiatul meu, in varsta de 17 ani isi doreste extraordinar de mult (si munceste in acest sens!) sa studieze in Marea Britanie.
Daca puteti sa-mi transmiteti adresa dvs. de email pentru a va solicita informatii suplimentare, am fi deosebit de recunoscatori deoarece acum suntem in faza de strangere a informatiilor pentru a depune dosarele de aplicatie in vederea obtinerii unei burse iar in acest context orice informatie suplimentara se poate dovedi foarte utila.
Adresa mea de e-mail este: silviu_meterna@yahoo.com.
Va multumesc anticipat si astept adresa dvs.. pentru a putea mentine legatura si a va solicita unele informatii in limita timpului si a disponibitatii dvs.
Cu stima,
Silviu Meterna
Vlad Boureanu la 17 Martie 2009, ora 11:20
Salut Laurentiu,

M-ar interesa si pe mine adresa ta de mail pe yahoo. Am aplicat pt un program de master la Westminster si as dori mai multe info despre facultate. Adresa mea este boureanu_vlad@yahoo.com.Multumesc.
Diana la 25 August 2010, ora 22:33
as dori sa studiez in strainatate la master. ai putea sa=mi dai te rog adresa ta de mail pt schimb de opinii? ms mult.

  Inapoi la articolul Costul vietii pentru un student roman in strainatate ajunge la 900 de euro lunar

Setari Cookie-uri