Comentarii pe articolul Care este diferenta dintre un lider si un manager


Care este diferenta dintre un lider si un manager"

Ivanov Maria la 16 Martie 2009, ora 16:57
2) A doua situatie de stres este data de un manager neprofesionist care incearca sa-si tina subalternii in stres crezand ca asa va obtine mai mult respect.
3) Atunci cand esti mai bun decat seful/managerul si ceilalti te consulta mai des decat pe el.
4) Nu trebuie sa fii manager ca sa fii lider; trebuie sa ai ceva in cap ca sa fii urmat; daca esti manager si nu ai nimic in cap este clar ca esti urmat numai din obligatie-pentru o bucata de paine.
Gyorgy Adela la 17 Martie 2009, ora 08:48
subscriu la cele concluzionate de d-na Ivanov Maria. Din pacate, la noi un manager isi permite sa-ti spuna in fata: eu sunt manager si fac ce vreau... Acesta sigur nu este si lider. Dar este foarte periculos sa ai calitati de lider si un manager pomenit anterior... In vremuri "de criza " este reteta ideala pentru manager sa scape de lider...De fapt este vorba de verticalitatea fiecaruia dintre noi. Iar acum sa inchei: CARE VERTICALITATE?
Ivanov Maria la 17 Martie 2009, ora 16:10
"In vremuri "de criza " este reteta ideala pentru manager sa scape de lider." spune d-na Gyorgy Adela.
Aveti dreptate, este practica curenta de a scapa de cei care si gandesc si sunt considerati periculosi pentru scaunul lor de manager. De ce credeti ca patronii isi aleg ca manageri oameni fara scrupule?
Eu imi mentin VERTICALITATEA si pentru asta sunt casnica de trei ani si plimbata prin instanta pentru a-mi capata drepturile contractuale.

  Inapoi la articolul Care este diferenta dintre un lider si un manager

Setari Cookie-uri