Comentarii pe articolul Acordul cu FMI, pe ultima suta de metri: Basescu, Boc si Isarescu s-au intalnit la Cotroceni


Noi vrem egalitate, dar nu pentru catei!

Serban Florin Graur la 18 Martie 2009, ora 09:34
Eu am inteles clar ca nu ar fi probleme pt. Romania DACA datoria, oricum privata, nu s-ar dorii a fi rambursata IN AVANS. Se flutura dilema: ori platiti voi lcomia austriaca ori un euro va fi 5 lei!
Sa inteleg ca legaturile pe linie de partid, cu popularii europeni, i cer lui Basescu sa ne sacrifice!?
Asteptam cu interes.
Lamurean Mircea la 18 Martie 2009, ora 16:37
Subscriu la revolta in sine insa consider ca "faptele" sunt un pic mai complicate.
Nu vom suporta noi platile unor credite private insa daca acestea ies din Romania (si vorbim aici de sume de 20 miliarde euro ptr 2009 si 15-20 miliarde pentru 2010) se va produce o depreciere violenta a cursului leului. Si deci, dupa ce BNR (ca sa nu zic nume ) a gresit, acum incearca sa dreaga busuiocul, luind un imprumut cum zice Base : "tip centura de siguranta", care sa acopere necesarul de euro (in special) in cazul in care cursul o ia razna.
Dar daca suma nu e destula ? Si cine plateste dobinzile pe prostie ? Boborul doar, asa ca intotdeauna. Nu demisii, nu regrete, nu critici. Ci doar exepriente ale unor minti incilcite, pe 22 milioane de cobai...
Coscotin Vasile la 18 Martie 2009, ora 21:13
pai de ce sa se dea publicitatii?noi mai contam? INTREBARE...CE NUMAR DE SEMNATURI NE TREBUIE PENTRU A INITIA UN REFERENDUM IN PROBLEMA IMPRUMUTULUI?????

  Inapoi la articolul Acordul cu FMI, pe ultima suta de metri: Basescu, Boc si Isarescu s-au intalnit la Cotroceni

Setari Cookie-uri