Comentarii pe articolul Ministerul Muncii vrea sa taie premiile si salariul de merit ca sa faca economii de 1,1 miliarde lei


BATAIE DE JOC!

la 18 Martie 2009, ora 11:09
Ministerul sa taie PRIMELE grase pe care tocmai si le-au votat SENATORII.Tara se duce de rapa .Masurile ce se iau sunt in detrimentul populatiei.Cu o asemenea atitudine de delasare a romanilor ne indreptam incet si sigur spre groapa.Se parfe ca ne meritam soarta .Suntem natia cel mai usor ne condus.Va amintiti ca radeam de bulgari atunci cand cumparau paine pe valuta?Se pare ca ne-au luat-o cu mult inainte.Au o personalitate mai puternica.Noua ne cam place sa fim calcati in picioare si la propri si la figurat.Desteapta-te romane ,macar in ceasul al 13-lea!
Aa la 18 Martie 2009, ora 15:13
Sistemul de invatamant are un sistem de salarizare foarte complicat. Pe zi ce trece descopar lucruri noi. Salariul de merit, premii peste premii, al treisprezecelea salariu, bani de carti, bani de naveta ... De ce? Salariu de merit! De ce? Cine nu isi face datoria nu are ce cauta in sistem! Ce este aia salariu de merit?!! Nu am vazut un profesor sa fie dat afara din invatamant pt incompetenta! Chiar daca sunt prinsi beti la ore sunt doar mustrati. Daca tipa la elevi sunt doar mustrati. Acestia ar trebui concediati. Singurele masuri mai grave care se iau sunt mutarile disciplinare la alte scoli, cand de fapt ar trebui sa nu li se mai dea dreptul sa profeseze. Unde este profesionalismul! Cum se selecteaza valorile in acest sistem? Este drept pt cei care chiar isi fac meseria si si-o iubesc!
Vasiu Dumitru la 20 Martie 2009, ora 21:46
Sistemul de invatamint cu "sitemul de salarizare foarte complicat",spus in mesajul anterior,ofera salarii de mizerie unei mase de intelectuali ,care cu siguranta ,ar merita mai mult decit un simplu muncitor necalificat,daca vi se pare ca 800-1000 ron este foarte mult ...judecati voi ...cei care mai ganditi , in tara asta !Asta este salariul majoritatii cadrelor didactice ,doar 10-20 % din cadrele didactice au sporuri de merit si acelea doar in cazul ca au rezultate la olimpiade si concursuri cu elevii .Si crede-ti ca e putina munca sa pregatesti pt olimpiade un elev....?Sa nu merite oare ORELE SUPLIMENTARE platite?Se vede ca vorbiti in necunostinta de cauza!

  Inapoi la articolul Ministerul Muncii vrea sa taie premiile si salariul de merit ca sa faca economii de 1,1 miliarde lei

Setari Cookie-uri