Comentarii pe articolul Proiectul saptamanii: Grand Arena, al doilea mall din cartierul Berceni


ce bineee!

Mircea Georgeta la 18 Martie 2009, ora 21:36
sunt extrem de multumita de deschiderea acestui mall. Locuiesc chiar In Big Berceni si se simtea lipsa unui astfel de centru de shopping si recreere..speram si In preturi accesibile.Eu,cel putin de 3 ori pe saptamana voi fii pe acolo..astept deschiderea,pe curand..
Dumitriu Elena la 19 Martie 2009, ora 10:43
tare de tot, este tocmai ce ne lipsea ! peste tot vezi mall-uri, farmacii si banci...sticla, inox si beton ! cumparati fratilor, cumparati si consumati tot asa pe carduri, toate gunoaiele din ue.ca sa duduie economia ! halal sa ne fie !
Doru Stoica la 20 Martie 2009, ora 22:08
De acord cu Elena. Ideea e ca noi inca nu am vazut inca grosul crizei. mai vorbim peste 3-4 luni. Crde ca o sa ne muscam mainile, Si halal conducatorii nostrii, in loc sa ne pregateasca prin constientizarea a ce va veni-nu sa ne sperie evident, o aburesc rau de tot. Fie habar nu au ce urmeaza sa vie fie li se rupe ca sunt la adapost. Nu mai producem nimic in Ro, in schimb consumam intr-o veselie tot ce e din import. Daca mai scapa ceva facut in Ro sigur il aranjeaza baietii DESTEPTI la preturi care sa il desfiinteze. Cine cumpara astazi produse facute in Ro e catalogat de restul drept fraier. Noi nu mai facem mobila, textile, mancare, incaltaminte, utilaje, tractoare, nimic nimic. Le luam gata facute de altii din afara. Intrebare este cat va mai merge asa?
Chiar cred ca tara asta nu mai are leac. Doamne Ajuta-ne sa ne trezim din starea asta de drogati.
Va doresc toate cele bune celor care mai au cat de cat un dram de luciditate.

  Inapoi la articolul Proiectul saptamanii: Grand Arena, al doilea mall din cartierul Berceni

Setari Cookie-uri