Comentarii pe articolul Florin Tataru, HR manager Ruukki: Daca ajungi sa defrisezi o parte din angajati, exista riscul ca motoarele sa nu mai porneasca


alternative

Voicila Manuela la 24 Martie 2009, ora 16:20
foarte interesant punctul de vedere, evident ca este perspectiva din care Rukki isi priveste afacerea

insa personal, am vazut si situatii in care in lipsa unei defrisari facute la timp, cei care trebuiau s-o faca au asistat la o sufocare a padurii
Florin Tataru la 24 Martie 2009, ora 16:27
Perfect de acord. Sunt situatii in care trebuie sa cresti eficienta, sau pur si simplu sa iti ajustezi volumul productie in acord cu cererea din piata..
Articolul se referea la situatia (intalnita, din pacate destul de des) in care s-a ales un procent mai mult sau mai putin arbitrar de concedieri pentru ca este solutia cea mai usoara.

Florin
Postolache Valentin Ioan la 24 Martie 2009, ora 20:19
Interesant, frumos, dar putin naiv. Exista multe situatii in care supravietuirea a fost asigurata de defrisare. Capitalistii adevarati nu gandesc cu inima si numai capitalistii adevarati supravietuiesc mereu si mereu.
Ciobanu Sinziana la 24 Martie 2009, ora 22:52
Concedierile masive pot fi o solutie rapida si care dau rezultate in cifre fata de actionari pe termen scurt, insa in acest articol cred ca este vorba despre impactul asupra business-ului in punct de vedere HR, si oamenii sunt resurse , ce pot fi utile exact atunci cand crezi ca trebuie sa ii concediezi. Firma nu poate exista fara resurse umane de calitate, important este cum gestionezi resursele acestea.
Si ca persoana ce lucreaza in resurse umane, pot spune si ca pe vreme de criza oamenii sunt selectati din prisma performantei de la sine aproape, asa incat nu ar trebui sa existe riscul de sufocare in organizatie, atat timp cat managementul isi face treaba si seteaza scopurile corecte.

  Inapoi la articolul Florin Tataru, HR manager Ruukki: Daca ajungi sa defrisezi o parte din angajati, exista riscul ca motoarele sa nu mai porneasca

Setari Cookie-uri