Comentarii pe articolul Care sunt pretentiile FMI si ale CE in urma acordului cu Romania


Controlul cheltuielilor salariale si reformarea sistemului de pensii

Dumitru Carol la 26 Martie 2009, ora 09:12
DA !? CE AR MAI FI DE COMENTAT??????
NE OBOSIM DEGEABA CA TOT CE VOR EI FAC ACOLO SUS
AU PROMIS CA NU SE VA MAI CHELTUI PENTRU NEVOILE LOR (DIN BANII NOSTRI)IN PARLAMENT,LA CAMERA,SAU BIROURILE LOR DA TOT DEGEABA ,CEI CU SALARII FF MARI TOT ASA VOR RAMANE SI TOT EI ISI ARANJEAZA VIITORUL NUMAI BARFA ESTE DE EI, (POLITIC,) DAR CAND ESTE VORBA DE BANI I LOR SUNT MANA-NMANA
MINT CU NERUSINARE !
DAR SA AIBA GRIJA DE NOI BATRANII DOAR PE ICI PE COLO SI ACUM SA SE MAI UMBLE SI LA PENSII!!!!!!!!! CARE SUNT CUM SUNT!!!
FRUMOS NU???????

Radu la 26 Martie 2009, ora 10:14
Veniturile nemernicilor au fost "inghetate" deci nu pot fi micsorate.Ca exemplu cu ce se intampla cu salariile mici despre care ei nemernicii tot canta ca vor avea grija, la IFIN Magurele sunt diminuate cu 50% cu "acordul" scris al celor in cauza.Pentru sefii de departamente si directori veniturile raman inghetate adica nesimtit de nemiscate.Sunt un fost votant din sectorul 3 Bucuresti si un viitor absenteist la toate viitoarele alegeri. Sa le fie rusine NEMERNICILOR.
la 26 Martie 2009, ora 18:00
RUSINE VOUA GUVERNANTILOR CA NU VA PASA DE CEI CARE AU PENSII DE BOALA SI POATE E SINGURA SURSA DE VENIT A UNEI FAMILII.POATE ACEL PENSIONAR MAI ARE SI 4-5COPII DIN CARE 2-3 LA SCOALA SI ALTI 2 CARE NU SUNT NICI SOMERI DAR NICI SALARIATII.SALARIILE GUVERNANTIILOR SUNT DE CATEVA MII DE LEI IAR PENSIILE DE CEL PUTIN 20 DE ORI MAI MICI.RUSINE VOUA CA SUNTETI ALESI DE NOI DATORITA NOUA SUNTETI IN PARLAMENT SI SENAT.CE BENEFICIU AM EU CA ATI INPRUMUTAT BANI DE LA FMI CA PENSIA MEA TOT NU CRESTE CU NICI UN BAN .ASA CA RUSINE SA LE FIE.
Bilcea Vili la 26 Martie 2009, ora 20:34
Cine mai stie in ziua de azi de rusine?
Trebuie pusa mana pe par.... :)
Ridica-te Gheorghe! Ridica-te Ioane!
Berheci Ioan la 29 Martie 2009, ora 09:25
Ne meritam soarta,am fost pacaliti de tot felul de borfasi in numele marii democratii,asta este si nu sunt nici un fel de sanse de a trai mai bine.

  Inapoi la articolul Care sunt pretentiile FMI si ale CE in urma acordului cu Romania

Setari Cookie-uri