Comentarii pe articolul Pe care dintre oamenii de afaceri romani ii apreciati cel mai mult?


Anvergura

Serban Florin Graur la 26 Martie 2009, ora 10:46
Desi nu mai sunt fumator inca stau bine cu memoria.
Dintre cei trecuti pe lista, dupa parerea mea, singurii de anvergura sunt: Ion Tiriac, Florin Talpes, Dinu Patriciu.
Celor care sunt revoltati, poate pe drept, le spun ca revolta nu trebuie sa le intunece ... vederea. Eu nu uitat ca Ion Tiriac a ajtat Romania sa treaca peste primele 2 ierni postrevolutie si ca s-a zbatut sa aduca in tara firme de prestigiu. Chiar daca s-a dat si se da in el a facut "trfic de influienta" pentru tara. Desi a castigat, din tenis, mai putin decat Nastase (apropos - nu cred ca ar fi existat fenomenul Nasase daca nu exista antemergatorul Tiriac!) a fost capabil sa-si multilice banii. Cel ce ai postat aprecierea negativa cred ca ai o mare frustare.
Despre Fl. Talpes se stiea ce poate inainte de 1990. Nu cred ca cei ce aveau oarece tangenta cu informatica nu stiau cat il ajuta capul pe acest om.
Patriciu a avut bani inainte de 1990 din meditatii si sa nu credeti ca putini. Faptul ca a casigat concursul international de arhitectura, de la arabi, atesta ce poate. Daca as fi aflat cum s-a finalizat acuzatia cu disparitia, parca prin 1991, a batranului din str.Scoale Herastrau, l-as fi trecut inaintea lui Talpes.

  Inapoi la articolul Pe care dintre oamenii de afaceri romani ii apreciati cel mai mult?

Setari Cookie-uri